bir çok narsist insanla bir arada olduğum zamanlar oldu
bunların kendi iç dünyalarında yaşadıkları yaşattıklarından çok fazla oluyor genelde aynı zaman da..
Olana bitene o kadar çok kaptırıyorlar ki kendilerini hiç olmayan bir şeyi olmuş gibi yaşayıp üzerine sana vicdan azabı yaşatmak için elinden geleni yapıyorlar
böyle insanlara karşı net sabit fikirli olmak gerekiyor :) ben öyle kurtulmuştum hep aynı cümleleri kullandım cümlelerim değişmedi
en sonunda pes etti
kısaca narsist insan kendini seven kendine aşık olan kendi adını vücuduna dövme yaptıracak kadar seven insandır
bu tarz bir kişilik başka bir kişiliği sevemez bağlılık gösteremez ilgisiz umursamaz kalır
ve böyle bir kişiliğe bağlanan insanlarda mantıksızca ondan sevgi bekler
ot meyve verir mi
Cevap
11Cevap
her insan biraz narsist sonucta
ben narsistleri sevin diyorum
Her iyi insanın içinde biraz da kötülük vardır gibi bir şey oldu bu. Karşısındakini hiç bir zaman anlamayan, sürekli ben diyen, empati nedir bilmeyen, yaptığı hiç bir şeyi kabul etmeyip üstüne seni suçlu çıkarabilen insan türü narsist insanlar. Böyle birini nasıl sevebilirsin? Sevdin diyelim ömür geçer mi böyle biriyle?
Konu uzun yaa narsist eğilimler gösteriyoruz toplumsal olarak
Hayatımda kimse yok ben genelde ıssız adam moddayim
günümüz de sosyal medya kullanımıyla nirvana ya ulaşmış durumda.. herkes kendi olduğundan farklı görmeye göstermeye çalışıyor...
Ben hiç sıkıntı cekmezdim çünkü onun bir kelimesinden anlarım ne olduğunu
İnsanın hayatını mahvedicek kadar iğrenç olduklarını
Paylaştığın yazının sahibi de öyle bilgin olsun 🙂
Başkan geliyor aklıma 😅
Narsist narsist bilmem insan gerçek olmali
Aman uzak dursun bizden
Hiç
.
Ne işim var onlarla
Biri bana bunu demişti ama alakam yok bence 🤠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?