Uzunca bir süredir uyku halinde yaşadığım bazı garip durumlar var bazen doğaüstü bir şeye bağlıyorum bazen de psikolojiktir deyip geçiyorum en sık yaşadığım uykumda bağırıyorum ama neye bağırdığımı bilmiyorum çünkü bir şey görmüyorum daha çok ses duyuyorum vs erkek sesi genelde sonra ııı diye bağırıyorum birkaç kerede şöyle garip şeyler yaşadım sabahtı bir şey dudağımı öptü resmen gerçek gibiydi bir kerede yanağımı biri okşadı gibi hissettim bugün de yine sabah saatlerinde uyuyorum bir şey sırtımı parmağıyla dürttü birkaç kere ben de yine bağırdım kendi kendime fenekdey annem bağırdığımı duyar ama bugün duymadı sanırım böyle şeyler yaşıyorum bir de uyku düzenim bozuk bunun etkisi olabilir mi yoksa bir varlık mı dadanmış
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle bir psikiyatri uzmanına muayene olmalısınız. Psikoz atakları olabilir. Testler yapılmalı. Sonra duruma göre ne yapılması gerektiğine doktor karar vermeli. Doktor bişey yok derse eğer o zaman üç harfli sıkıntı veriyor size demektir
Bir doktorun bişey yok demesiyle kalıyimmi yani
Depresyon olabilirmi böyle belirtileri oluyornu
Bahsettiğiniz şeyler bana kalırsa psikoz atakları. Bunu ne tetikler bilmiyorum. Çok yalnızlıktan olabilir veya aşmaya çalıştığınız durumlar sizi zorluyor ve psikolojinizi zorluyor olabilir. Doktor bişey yok demez bana kalırsa. Çünkü böyle anormal bir durum varken. Ama her halükarda uzmana görünün. Ve mümkün olduğunca evde fazlada kalmayın. Sosyaleşin biraz. Sinema tiyatro veya arkadaşlarla vakit geçirmek iyi gelir.
Hep evdeyim ama hiç böyle olmuyordu çok öncelerde son 5 yıldır başladı
Aslında bi ritüel görup yaptım ondan sonra başladı
Evde kalmanızın sebebi nedir sınav hazırlığı mı? Ritüel nedir ruh çağırma gibi mi
Yok evcimen bi yapım var dışarı çıkmayı gezmeyi sevmem çocukluğumdan beri
Ritüel işte belirli malzemelerle işlem yapmak bilmeden yaptım bu tetikledi sanırım
Büyü yapmak istediniz ve ters tepti sanırım. Meraktan mı yaptınız yoksa başka birine mi
Üstümde nazar vardı kırmak için gördüm gezinirken internette dedim bi yapıyım ama büyü olduğunu bilmiyordum adam hep büyü yapmıyorum ritüel yapıyorum demiş bende yaptım 5 ay sonra falan başladı bu durumlar bende buna bağladım çunku musallat belirtileri ile aynıydı
Birine yapmadım kul hakkina girmem ama kendime yapmış oldum
O zaman yapmanız gereken şu. Gusül abdesti alın. Tövbe namazı kılın. Tövbe duası okuyun. Sonra bakara suresini baştan sona okuyun. Her gece uyumadan önce de nas ve felak sulerini okumayı ihmal etmeyin.
Yapıyorum tövbe edeli çok oldu ama geçmiyor muska tütsü okunmuş su yapmadığim kalmadı
Yani korunmak için ama yinede bu durumu yaşıyorum uyku düzenimde çok bozuk psikolojim çok iyi sayılmaz
O halde diğer şıkka geçelim siz bi psikiyatri uzmanına görünün. En mantıklı en doğru yol bu.
Ritüel konularıda çok tehlikeli ama bilmiyorum yani içinde bulunduğunuz psikolojik durum mu bunu düşünmenize sebep oluyor yoksa depresyon nedeniyle mi. Bunu anlamanın tek yolu psikiyatrist
Ben çocukluğumdan beri evden çıkmayı sevmezmisim annemin anlatişına göre büyüdüm yine aynı normal mi acaba bu
Ev kızı olmak gayet güzel bişey bunda bi sakınca yok. Sevgili durumları falan var mı peki. Belki yalnızlık bunaltmıştır
Yok kimseye güvenmiyorum çok uzun zamandır kimseyle konuşmuyorum çünkü yok düzgün insan
Haklısında güvenmemekle en doğrusunu yapıyorsun. Yinede şans ver derim ben birilerine. Kafan dağılır ciddi olmasada en azından yalnız hissetmezsin kendini.
İnan yapamam ben kimseyle gönül eğlendirecek kimseninde benimle gönül eğlendirmesine izin verecek durumda değilim
Helal olsun ya bu devirde böyle düşünen kız gördüm ya gerçekten helal olsun
Benim yaşım 26 bide artık hani o işler geçti benden öyle hissediyorum
Olur mu ya daha çok gençsin umudunu ne diye yitiriyorsun. Ben 31 yaşındayım bekarım ama hiç kendimden ümidi kesmiyorum. Olabilir nasip yani. Sakın öyle düşünme
Benim elimde değilki benim birini sevmem imkansız artık benim yaşadığım psikolojiyi yaşamayan bilmez
Allah Allaha neden imkânsız tam olarak anlatır mısınız
Çünkü bi süre sonra insan hissizleşiyor duygusuzlasmaya başlıyor böyle söyleyeyim
Ne diyeyim hayırlısı olsun umarım düşünceni değiştiren hayırlı biri çıkar karışına
Sorununuz konusuna gelincede, psikiyatriste gidin ihmal etmeyin