Birkaç yıldır gece uykumdan uyanıp tekrar dalmaya çalıştığım zaman garip bir his yaşıyorum. Tam kelimelere de dökmesi güç ama karabasan ya da uyku felci gibi değil çünkü gözlerimi açabiliyorum, kendimi oynatabiliyorum, kalkabiliyorum. Sadece tam ayılamıyor gibi oluyorum. Gözlerimde bir ağırlık oluyor, tekrar uyumak için yatıp gözlerimi kapayınca sanki hızlı trenden aşağı düşer gibi bir his hissediyorum içim çekilir gibi. Sonra vücudum titremeye, bir basınç hissetmeye başlıyor ve kulaklarımda garip uğultular, sesler duyuyorum. İki mıknatısın birbirine çarpması ya da rüzgar uğultusu gibi garip sesler oluyor, tam betimlemesi zor. Bu uyku-uyanıklık evresinden hemen çıkamıyorum ve tekrar uyuyamıyorum tekrar çünkü uyumak istediğim zaman böyle şeyler oluyor. Uyku felci gibi değil, dediğim gibi kalkabiliyorul ve gözlerimi de açabiliyorum ama bu ağırlık hissi geçmiyor hemen. Zaten kendimi bu ağırlık hissine bırakınca da içim çekiliyor, sesler ve titreme başlıyor. Aranızda benzer bir deneyim yaşayan var mıdır?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlattigin sey bende de oluyor ara ara, uyku ile uyaniklik arasinda bir daralma agirlasma oluyor beden de. Gozlerini acabiliyorsun, ben umursamiyorum yine gidiyorum uykuya ama o hala orada her uykuya gitmeye calistigim da kaldigi yerden devam ediyor o agirlasma daralma hissiyati. Aklina baska birsey gelmesin, ruh beden' den cikmaya calisiyor bu bir uyanis belirtisi, astral seyahat gibi birsey aslinda. Bazilari buna rem uykusu diyor ama bu oyle birsey degil, kendi bedenini gorur ile gormuyor arasindasin. Korkulcak birsey yok, farkinda olmadan bile olabiliyor. Bu sabah da yasadim benzerini. Yine de endiseleniyorsan odani güzelce havalandir, oku ufle yat seni rahatsiz edecek boyuttaysa bir uzmana danis.
Tekrarlayan rüyalar varsa. Büyü veya üzerinde nazar olma ihtimali var. Bu konularda yeterli bilgilere sahip insanlarla görüşmeni öneririm.
Tek gecelik bir rüya ise bilinç altını rahatlatman için kuran okuya bilirisn.
Rüya değil bu, uyanığım.
Dostum özele gelsene.
Buradan yazabilirsin. Ama ruhani ya da cinli bir sey degil, hissederdim oyle olsa. Ruya degil, karabasan degil, kabus degil. Uyaniyorum, hareket edebiliyorum, tekrar dalmak isteyince boyle oluyor
Bu konularda sorulması gereken sorular var.
Birincisi uyku kaliten nasıl kabus görme sıklığı.
Rüyalarda kendini görüyor musun.
Etrafta kimsenin duymadığı kokular alıyor musun.
Etrafa bakarken beyazlı minik tozlar uçan kaçan sinekler falan görüyor musun nadiren de olsa içinde kendine zarar verme hissi oluşuyor mu?
Hayir, yok boyle seyler. Cinle seytanla alakasi yok. Uyku kalitem de iyidir, kabus hic goren biri degilim. Bu yasadigim sey ruyada ya da kabusta olan seyler degil. Gayet kalkiyorum, duruyorum ama ayilamiyorum tam, uyumak isteyince de icim cekilir gibi oluyor, ugultu, miknatis sesi ve vucudum basinc altinda gibi hissediyorum. Cinle, seytanla ilgili bir sey yok yani...
Cinle şeytanla alakası olmadığına inanan bir abimin odasından çıkanları görseydin. Böyle konuşmazdın. Yorum yapmayacağım. Hayat senin.
Alakasi yok. Cok sik olan bir sey de degil bu. Dedigim gibi gayet normal bir yasantim var, ruyalarim da kabuslu olmaz. Ruyalarda kendimi gormem. Ama astral seyahat olma olasiligi daha yuksek cunku kendimi bir defa bu hisse biraktigimda kendimi kus bakisi yukaridan izlerken gorup hizlica kalkmistim. In cin falan degil bu, gayet bilincim acik ve kendimi kaldirabiliyorum.
Ruhlar aleminde her şey mümkün.
Duymak istediğin cevap astral Seyehat gibi duruyor ☺️
Yaptigim icin soyluyorum, uyandigimda kendimi gordugum halde yatiyordum yatakta cunku. Cin falan carpmadi beni, cin musallat olmus gibi yaklasiyorsun cunku. Sinek minek gormem, ailem gayet sekuler buyu ve cinle ugrasmazlar, evimiz de temiz, enerjimiz de iyidir ailecek.
Duydugum sesler de insan sesi, fisilti, negatif pis seyler degil. Betimlemesi zor, ucaktan duser gibi bir basinc ve miknatisa benzer bir ses, ugultu. Cinle seytanla ilgisi yok. Bunlar olurken uyanigim, ruya gormuyorum.
Sesler duydugunu soyluyorsun, patlayan kafa sendromu da olabilir bu.
Çok uzun 🥱 iki haftaya okuyo geliyorum
Cevap verme o zaman? Mal mi nesin
Belki ufak özet geçersin de yardımcı olurum dedim de neyse
Bizim milletin kitap bile okumadigini unutmusum
Kitap okumayı çok severim
Belli oluyor