Sağlık 2 ay Hiç uyumadan ise gitmek zorunda kalan var mı, uyku düzeni nasıl toparlanır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 1 saat sonra ise gideceğim ama ben hiç uyumadım … sizde böyle oluyor mu …. Uykum bozuldu dalamıyorum Hiç uyumadan ise gitmek zorunda kalan var mı, uyku düzeni nasıl toparlanır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 2 ay Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı. Şu an tam olarak öyle yapıyorum 0 4 Yorumla Soran 2 ay Yazık bize vallah !!! Yorumla Slalombebeğim 2 ay Sabahtan beri kaçıncı kahvemi içtiğimi unuttum. Ayakta durmak için kahve içip duruyorum Yorumla Soran 2 ay Bende şimdi !!! 🥴 Yorumla Slalombebeğim 2 ay Afiyet olsun. Akşam zor olacak bugün Yorumla
Kulturlucahil10 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Gidiyorum alıştım artık 0 2 Yorumla Soran 2 ay Nereye gidiyon? Yorumla Kulturlucahil10 2 ay İse tabiki 2 saat uyusam yetiyo Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 2 ay Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı. Bu günü atlat akşama dalarsın ölüm uykusuna 0 2 Yorumla Soran 2 ay Sagol :) inşallah uyurum sacma sapan uKuyaaa dalamamak kötü Yorumla Gezginn34566 2 ay Onca uykusuzluğa yastığa çeyrek kala uyursun merak etme Yorumla
Byteknisyen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 471 cevap paylaştı. Bende aynı Allah'tan evden çalışıyorum 0 4 Yorumla Soran 2 ay Çok iyi seninkisi ama ben nolicam:(( Yorumla Byteknisyen 2 ay Senin iş sıkıntı neden uyumadın seni uyutmayan nedir öğle arası uyuyorum o iyi geliyor bana Yorumla Soran 2 ay Evdeydim 1 ay şimdi tekrar başlıcam işte bugün ……. Offf Yorumla Byteknisyen 2 ay Hımm hayırlısı olsun ozama artık erken uyursun füzene girer Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 555 cevap paylaştı. Melatonin almak zorundasın eczaneden. 0 6 Yorumla Soran 2 ay Aldım uyuyamadimmm … YasinTR 2 ay Uyumadan 1 saat önce alacaksın yemekten 2 saat sonra. Yemekle beraber alırsan 3 saate sindiriyor vücut. Bide ilko marka melatonin al eczaneden. Soran 2 ay Vallah aldim en güçlüsünü yaramadı çok kötü !!! YasinTR 2 ay İlginç. Soran 2 ay Birde benim bacalar durmuyor … hep oynuyorum huzursuz bacak sendurum var heralde YasinTR 2 ay Evet. Spor yap düzelir
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Sağlık konusunda 944 cevap paylaştı. Ben sürekli yaşıyorum bu durumu 0 0 Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 2 ay Sabaha kadar sosyal medya yaparsan olacağı bu 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Sağlık konusunda 523 cevap paylaştı. Evet bazen oluyor ama alıştım ya 0 0 Yorumla
sorucevap03 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Farklı şeyler dene belki de ona ihtiyacın vardır 0 0 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 2 ay Sağlık konusunda 523 cevap paylaştı. şu an 1 saat uykuyla gidiyorum 0 2 Yorumla Soran 2 ay Bende 30dakika …. Yorumla behişti89 2 ay Allahtan uyuya kalmadım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Ben çoğu kez yaşadım bu durumu 0 7 Yorumla Soran 2 ay Sorna uyudunmu Yorumla Cevap sahibi 2 ay Akşam gelince yatacağım diyorum yine iki üç Yorumla Cevap sahibi 2 ay Uzun zamandır bu şekilde Yorumla Soran 2 ay Hayır dalamamk kötü Yorumla Cevap sahibi 2 ay Düşünceler uyutmuyor Yorumla Soran 2 ay Evet susmuyor Yorumla Cevap sahibi 2 ay Anlatmak istersen çıkayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Şu an tam olarak öyle yapıyorum
Yazık bize vallah !!!
Sabahtan beri kaçıncı kahvemi içtiğimi unuttum. Ayakta durmak için kahve içip duruyorum
Bende şimdi !!! 🥴
Afiyet olsun. Akşam zor olacak bugün
Gidiyorum alıştım artık
Nereye gidiyon?
İse tabiki 2 saat uyusam yetiyo
Bu günü atlat akşama dalarsın ölüm uykusuna
Sagol :) inşallah uyurum sacma sapan uKuyaaa dalamamak kötü
Onca uykusuzluğa yastığa çeyrek kala uyursun merak etme
Bende aynı Allah'tan evden çalışıyorum
Çok iyi seninkisi ama ben nolicam:((
Senin iş sıkıntı neden uyumadın seni uyutmayan nedir öğle arası uyuyorum o iyi geliyor bana
Evdeydim 1 ay şimdi tekrar başlıcam işte bugün ……. Offf
Hımm hayırlısı olsun ozama artık erken uyursun füzene girer
Melatonin almak zorundasın eczaneden.
Aldım uyuyamadimmm …
Uyumadan 1 saat önce alacaksın yemekten 2 saat sonra. Yemekle beraber alırsan 3 saate sindiriyor vücut. Bide ilko marka melatonin al eczaneden.
Vallah aldim en güçlüsünü yaramadı çok kötü !!!
İlginç.
Birde benim bacalar durmuyor … hep oynuyorum huzursuz bacak sendurum var heralde
Evet. Spor yap düzelir
Çokça bende öyle oldum
Ben sürekli yaşıyorum bu durumu
Sabaha kadar sosyal medya yaparsan olacağı bu
Çokça bu şekilde işe gittim 😣
Evet bazen oluyor ama alıştım ya
Farklı şeyler dene belki de ona ihtiyacın vardır
şu an 1 saat uykuyla gidiyorum
Bende 30dakika ….
Allahtan uyuya kalmadım
Çokkk
Ciddimisin