Kahvede oturmuşum bir ambulans sesi duydum... sonra yine bir şey oldu... Travma yaşandığında, yaşınıza göre değil, yaranın oluştuğu yaşa göre hareket edersiniz." -Dr. Gabor Maté.

Kahvede oturmuşum bir ambulans sesi duydum... sonra yine bir şey oldu... Travma yaşandığında, yaşınıza göre değil, yaranın oluştuğu yaşa göre hareket edersiniz." -Dr. Gabor Maté.

Aslında hayatımda doğrudan böyle bir olaya bağlayabildiğim belirli bir an yok. Ancak ne zaman ambulans ya da itfaiye sireni duysam, içimde tarif etmesi zor bir ürperti oluşur. Sanki kötü bir şey olacakmış ya da bir yerde birilerinin canı yanıyormuş gibi bir his kaplar içimi. Bu sesler bana doğrudan yaşadığım bir anıyı hatırlatmasa da, taşıdığı anlam nedeniyle ister istemez huzursuzluk yaratır. Hatta bunun bir arkadaşıma da söylemiştim çarşıda gezerken, sen onu bana söyledikten sonra bende korkar oldum diyor.
Hurda olmuş murat 124 görünce kendi yaptığımız kazayı hatırlıyorum. Artık kalmadı kurtuldum sanıyordum bu soru geldi. Hemen o aklıma geldi. 3 Takla atıp Tavanın üstüne düşünce tavan koltuk başlıklarına yapışmıştı. Arabayı arkadaşın evinin önüne çekici ile getirip bıraktık. yandaki bakkala gittim. içecek aldım. Bakkal sordu Allah rahmet eylesin kaç kişi öldü. dedi. Ben ve 3 arkadaş daha vardı. iyiler deyince adam şaşırdı. Ben ilk taklada sağ önden uçmuştum arabadan önce.
Cevap
6Cevap
Hayır yok.
Ambulans sesi her zaman kalbimi çarptı, o sesle birlikte geçen yılki trafik kazamı hatırladım ve o anki panikle nefesimi tuttum.
Sadece bana bağırılmasından korkuyorum geçmişte yaşadığım şeyler yüzünden öyle olunca kekeliyorum falan o yani baska bişey yok.
Geçmişte pek takılı kalmıyorum o yüzden hayır
Benide ambulans sesi cok etkiler🙄
Onu boş ver tatli yicezz mi bugün
Olurrrrr yiyelim
Sade olsunn 🩷
☕️☕️🍫
Kaza yapmıştık hayal gibiydi
Var ya. Koku bile o ana götürüyor
Evet var 🥺
Evet var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?