Ben yattım hem de 7 8 kere falan çok kötü bir durumdu hapisten daha kötü sizce
2 ay
Ben yattım hem de 7 8 kere falan çok kötü bir durumdu hapisten daha kötü sizce
Şizoaffektif hastası olarak hiç yatmadım var gerisini sen düşün. Çünkü psikiyatri servislerinin güvensiz olduğunu düşünüyorum. Daha geçen Kütahya'dayken bir şizofreni hastası odasındaki diğer hastanın gözlerini diş fırçasıyla oydu. Ondan önce aynı eylemi Adana'da yapmasına rağmen hastayı tecrite bile almamışlar. Demek istediğimi buradan anlayın.
Benim yattığım yerler o kadar ağır değildi ya tamam ağır hasta vardı ama tek tük
Benim teşhis ağır hastalık sınıfında olduğu için beni bunların arasına sokarları muhtemelen.
Benim yattığımda bir hasta vardı ne bakiyon diyip duruyordu bakmdigim halde bagiriyordu başka hasta var odama giriyordu ne olduğu belirsiz pat kapıyı vurarak
Evet ya sıkıntılı ortamlar orası. Orada insanın bence psikolojisi daha da bozulur. Bir de ben hiç geceleri uyumayı sevmem, orada ise gece uyuma mecburiyeti var. Kafayı yerim orada.
Hapisden daha kötü ama değil mi orası hapise hiç girmedim ama öyle olduğunu düşünüyorum
Bence hapisten farkı yok. Hapishanede de gece zorla uyuma şartı vardır.
Çok zordu ya oranın seyiyle üç sene oldu kendime gelemedim neden
Sormamda mahsur yoksa sizin teşhis nedir?
Bipolar bozukluk
Geçmiş olsun.
Cevap
2Cevap
Yatacak duruma geldim ama yatmadım
iyi ki yatmamissin ben üç yıl önce yatmistim fakat hâla etkisinden cikamadim kendimi toparlayamadim oranın seyiyle
Geçmiş olsun zordur tabii
yarı kapalı ceza evinden farksızdır
Cezaevinden daha kötü ama ya hemşirelerin sana karşı davranışı sıkıntı
İyi oldun mu işe yaradı mı
Boşuna yattım zaten
Benim de hastalıklarım var yatış önerdiler kaç kez. Sana da geçmiş olsun
Neden yatmadin
İleride gözükür diye.
Faydası oldu mu
Yatinca anlarsin
Yattım üç yıl önce de üç sene boyunca zor zamanlar yaşadım bir ben bir Allah bilir
Niye yattın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?