Yolda biraz fazla yürüyünce gırtlakta acı ve nefes darlığı oluyor, hangi bölüme randevu alınması gerek bilgisi olan yazabilir mi
2 ay
Bende bu problem 135 kiloyken vardı sanki her adımda can verecek hissi. Kilo verdikce azalmıştı.
Dahiliye randevusu alıp gittim 90 a düştüğüm zaman. Kiloya bağlıyordum. Bana kuru papatyayı kaynar suya koyup kafana havlu koy ve buharını boğazlarına çek gibi bir tavsiye verdi.
Ve yakama sürmek için bir krem o kremdeki okalipus özünü aldım eczaneden sonrasında azalıp yok olmuştu
Süregelen bir durumsa bi randevu almakta fayda var herkes için farklı tedavi yöntemi çoğu zaman işe yarıyor.
Bende 135 kiloyum nasıl verdin reis. Valla bende vermek irade göstermek istiyorum. Bana ilham ol ne olur
Brom paketli gıdayı keseceksin.
Şeker tüketmeyeceksin
Beyaz ekmek kaç
Tam buğday tüket.
Salata ağırlıklı beslen.
Yürümeyle başla farklı egzersizlere yönel.
Yağ yakıcı sporla birlikte kullanabileceğin ürünleri doktor kontrolünde al.
Vücut analizi yaptır.
Sağlık problemlerini tarat.
Ona göre şekil alsın hayatın
Sözüm söz bu dediklerini not aldım kopyalama yaptım notuma. Çok uzun süreç dimi yani kaç ayda veya yılda verdin. Süreçten bahseder misin. Ayda kaç kilo verdin
55 yaşında babama alacağız yaşlılıktan da olabilir kilolu değil 65 kg dir en fazla
Toplamda 90 kiloya ulaşmam 2 senemi aldı net ama sana şöyle söyleleyim vucudunun şekil aldığını gördükçe arap atı gibi açıkacaksın.
Ben son 6 ayda 18 kas kütlesi minimum kayıpla kilo verdim.
İnanırsan olur
Yaşın da getirdiği bazı vücudun artık katlanamadığı sıkıntılar olabilir.
Belki bir damarında
Belki bir organında
Belki de streslik durum.
Genel olarak sağlıklı bir tarama için randevu alıp başlayın bir an önce.
Çok geçmiş olsun
Vay senden Allah razı olsun teşekkür ettim. Birinin başardığını görmek 135 kiloyu verdiğini bilmek ilham kaynağı oldu. Sağol gerçekten
Rica ederim brom. Emin ol çevrenden kimseyi dinleme sana mantıklı gelen ve seni motive eden ne varsa üzerine düş
Knk valla nasıl aldım bilmiyorum. Ne güzel zayıftım. Pandemi falan olayı beni çok etkiledi ondan dolayı kalıntılar kaldı bende. Ama bir yerden kendime gelmem gerekiyor. İyileşmem gerektiğimi biliyorum ama harekete geçemiyorum
Cevap
1Cevap
Dahiliye önce bir baksın o yönlendirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar