Merhabalar herkese. Bugün sağ göğsümde alt kısmında büyük bir alanda kızarıklık fark ettim moralim bozuldu açıkçası :( hani terden olsa ikisinde de olması gerekirdi ama tek taraflı olmuş. Acı var ama ele gelen sert bişey var mı bakamıyorum acıyor çünkü o bölge şu anda. Benim şimdi merak ettiğim cildiye ve genel cerrahide randevu yok bulunamıyor. Başka hangi doktora gösterebilirim bunu? Basına gelen varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim. Allerjik ya da pişik olma ihtimalini düşünüyorum ama temkinli olmakta yarar var bence. Alerji olsa kaşıntı olur ama yanıyor orası acıyor o yüzden pişik olmuşta olabilir. Bilmiyorum tedirgin oldum ilk kez başıma geldiği için belkide. Şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Canm o bölge çok hassas biliyorsun terliyince çok nemli kalıyor o yüzden belki kaşimişsin farkında olmadan ondan öyle oldu pişik merhemi varsa sur veya sütyen den olabilir suteyeni çıkart bı iki günlüğüne 🤷☺️
Aynen oyle yapayim bir deneyeyim. Bepantol alayım diyorum bakalım. Düzelmezse o zaman giderim artık doktorada
Kızarıklık sırtında olsa sormazsın. Göğüste olunca hemen sor.
canım canım yorumlar yapmayın ya. Bayanlar ilgilensin sadece size düşmez
canım canım yazdım değişmiş
Neyse sistem değiştiriyor. Üstünüze vazife değil sizi ilgilendiren bir durum degil
Sitedeki kızların soru akışına bakıyorum... Ucu erkeğin penisine gitmeyen bir tane soru yok.. Tebrikler.
Yav bir git işine kardeşim ya canım gibi konuşma
Kelimeleri sistem değiştiriyor bence haddinizi bilin
Bana inanmıyorsan, soru akışına bak... aşk maşk sevgili falan filan.. eeee sonuç.. erkeğin penisine giden yoldaki manzaralar..
Bu ülkede kadın cinayetleri sizin gibi s**pık zihniyetler yüzünden bitmiyor. Allah b*elasını versin sizin gibilerin
Bu sizin penis sorusu sormanızı zorunlu kılmıyor.. Neden devamlı penise giden yolla ilgili sorular soruyorsunuz?
Bakma sende. Ben kaç ayda bir giriyorum o yüzden kullanmayı bile bilmiyorum. Herşeye bakmak zorunda değilsin. Bir sorum oldukça girip çıktığım bir yer sadece burası benim için. Sizin için de öyle olsun bence
Penis sorularınızla içimdeki romantizmi çürüttünüz. Sizin yüzünüzden kestirip eşcinsel olacağım ya..
O kelimeyi kullanan sizsiniz dikkat edin. Beyin gitmiş s*pıkca düşünceniz yüzünden. Soruyla sizin yazdığınızın hiçbir alakası yok ter*biyesiz
Def*ol git ya siz hastasınız bence bir tedavi alın tavsiyem.
Haklısın hasta oldum... Buradaki pembeli sorularında bir tane bile penise gitmeyen soru göremeyince ruh hastası oldum...
O kelimeyi senden başka kullanan yok. Ruh hastası. Kafayı yemişsin sen. Konu farklı sen ne yazıyorsun beyin gitmiş yok
Ben ne yazdığımı biliyorum. Sen anlamamış gibi davranmaya devam et.
Aman anlama özür lü insana bişey anlatılmaz hadi eyvallah. Ama bir tedavi alın çünkü ülkede senin gibi zihniyetler yüzünden kızlar yaşayamaz hale geldi. Sizin gibileri idam etmeleri gerek. Aklı fikri belden aşağı olanlara şart bu ülkede
Haha hiç güleceğim yoktu bi git ya işine beyin kalmamış senin
"Aklı fikri belden aşağı olanlara şart bu ülkede" ... Bak bak.. benim tepkimi bana geri satıyor... utanmasa bel altı soruları hep benim sorduğumu yazacak :D
Pardon da senden başka böyle anlayan olmadı. Demekki senin beyninde problem. Demekki sorun gerçekten sizde. Bence dön bir kendine bak. Psikolojin normal değil belli. O kadar insan dogru bir sekilde anladi tek siz böyle yorumluyorsunuz. İdam şart sizin gibi tiplere. Aklınız fikriniz orada demek
Haklısın normal değil... Sinir hastası ettiniz beni cinsellik sorularınızla.
Zaten senin hobileri kastettim sadece sen değil bunu da bil. Ülkede var yine senin gibi tipler. Keşke sizin gibiler hiç olmasa da bayanlarda rahat etse
Psikoloğa git o zaman burada insanlara saldırma. Tedaviler ordan yapılır senin gibilere
Ne rahat edeceksiniz... Bu kadar çok erkek varken bile birbirinizi yiyorsunuz.. erkek sayısı azalırsa aranızda kan nehirleri oluşur... :D
Yav bi git ya ben a konusundan bahsediyorum sen z konusundan. O kadar alakasız yani.
Neyse ben soruyu siliyorum. Ama size tedavi şart. Size tavsiyem. Herkesin gonderisine bakmak zorunda değilsin. Üstü ne vazife olmayan konularda yorum yapma seni ilgilendirmez. O zaman normale dönersin ama duracağın yeri bilmen lazım yoksa kafayı açık ve net yer sin
Evet kızlar ayrıca çok rahat tabi sizin gibiler varken. Özge cinayetini de biliyoruz. Serviste giderken ölüyor kız tabi çok rahatız daha da kimler kimler varda çenemi yoramam senin gibilere
Soruyu silme niyetin güzle bir davranış... Düşünmen bile yeter :D Ama silemezsin :D
Kotuye yorma hemen iyi düşün iyi olsun.
Bide nerden aklina geldi memenin altini kontrol etmek yav. Bi bakim napiyo bunlar mi dedin.
Gecmis olsun umarim kotu bisey degildir
Canın yanınca fark ediliyor. Bayanlardan yorum bekliyorum ben
Bayanlardan cevap bekliyorsaniz sadece bayanlarin cevap verebilecegi şekilde sorun. istersem buraya temel fikrasi da yazabilirdim🤣
Fazla girdigim platform değil o yüzden kullanmasını bilmiyorum. Yazmak zorunda değilsin sende yorum yapılacak konu var yapılmayacak konu var
Valla ben canımın sıkıntısına yaziyorum pek ayirt etmiyorum. Yinede sizi kirdiysam özür dilerim.
Estağfirullah. İyi günler
İyi geceler 🙂
Sağlıkciyim istersen konusalm belki faydam olur
Böyle sadece kızarıklık var ama baya kızarmış yeni fark ettim. Evli değilim çocuğum da olmadı hiç. Yani normal bekar biri olarak düşünün. Yanma var dediğim gibi. Ne yapabilirim hangi doktora gidebilirim😰
Yazları ürtiker ataklarım oluyor ama o tarz da bişey değil. Birde o bölgede ilk kez başıma geliyor
Kanka çok durmuyorum burada sana instaami bırakıyorum yazz sen bi bana ehvela1
Tamam girdiğimde size ulaşırım ben madrm çok teşekkür ederim ilgilendiniz☺️
Görmeden bişey diyemem şimdi
Cildiye
Talep ettim bakalım artık açılınca alacam artık başka çare yok sanırım.
Çokmu emdirdin yoksa
Burdan bişey çıkmayacak. Soruyu siliyorum. Geri kafalı zihniyetler sinir bozucu oluyor. Lafım size değil yanlış anlamayın
İyi geceler
Ya geçmiş olsun öyle demek istemedim
Yok sizinle alakalı değil
Siz yanlış bişey demediniz. Baska birinden dolayı öyle dedim ben
Hmm kim ne dedide seni kızdırdı
Aman boşverin ya. Cevabını vereyim onun Soruyu da hemen kaldıracam. Densizin biri işte
Söyle lütfen sen benim yorumuma kızmadın demi eminsin
Eminim tabiki. Yanı bu zaten böyle durumlarda normal sorulan sorulardan biri sizin sorduğunuz soru. O yüzden kızmadım size tabiki
Ya çok teşekkür ederim çok tatlısın neye kızdın sen bilmek istiyom