Baş ağrım baş dönmelerim oluyor sürekli. Şekerim çok inişli çıkışlı aşırı düzgünce beslenemiyorum şu sıralar. Şeker ölçüm cihazım var bilinen ama özel eğitim öğretmeniyim okulda dersi bırakıp sürekli bakamıyorum. Evde de yalnızım bir şey olacak diye korkuyorum çözüm var mı ya..
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnançla azimle sabırla
Babası nerde
Babam yüzünden yok. Ailevi uzun bir mesele.
Ailenin yanına geç neden tek kalıyorsun ki gece hipoglisemisi mevzusu da var
Annem öldü babamda hayatımı mahvetti maalesef onunla aynı evde kalamam.
Başın sağolsun, yalnız kalma kız arkadaşın kardeşin kimse yok mu, bu mevzunun doğumdan sonrası da var daha
Teşekkür ederim ne yapıcağımı bilmiyorum doğumdan sonra belki arkadaşlarımda kalabilirim ama kimseye yük te olmak istemiyorum kardeşim var ama 11 yaşında erkek zaten babamın yanında kalıyor ne yapıcağımı bilmiyorum
Yük olmazsın böyle zamanında yanında olmayacaksa neden var arkadaşın?
Bilmiyorum ama öyle hissediyorum yanımda full birine ihtiyacım olur diye düşünüyorum. Doğuma yakın çocuğumun babasının kız kardeşine ulaşmaya çalışacagım belki o insafa gelip gelir
Kocanla konuş bu durumdan bahset
Babam sayesinde yok maalesef kocam.
Nasıl anlamadım
Çocuğumun babasıyla babam yüzünden eşim değil maalesef. Ailevi uzun hikaye var. Evde yalnızım.
Sosyal hizmetlerden yardım alın o halde yani kadın sığınma evlerinde göz kulak olurlar size. Polisi arayın yardımcı olurlar
Maddi olarak sorunum yok ama işte evde yalnız olunca bu sorunum var o konuda ne yapabilirler ki
Valla o halde arkadaş bul kendine ne diyim 😅
Eşin yok mu
Babam sayesinde yok.
Aa niye kötü olmuş dikkat et kendine
Ailevi uzun hikaye ama istersen anlatırım
Ekle istersen
Bu arada beden eğitimi öğretmeniyim bende
Ekle yazacam sana
Akşam girebilirsem istek atacagım şimdi isim var maalesef konuşamam da akşam kız isteği gelirse benimdir
Şimdi ekle akşam konuşalım karışmasın