Bak dostum sıcak kaynamış su üzerine ( bir bardak), bir çay kaşığı süzme bal ve limon suyu ekle eksimtrak olucak şekilde tadına baka baka ekle örneğin bir yemek kaşığı olabilir Ama tatlı olmasın çok etkisi olmuyo boğaz için beni hep kurtarır en azından hafif gecirir hastalığı geçmiş olsun::)))
Sana çok güzel bir formulum var yaparsan 3 gune geçiyor ben bukez erindim yapmadim 9 10 gundur gecmedi sumuk öksürük mahvoldum cigerlere indi geberiyordum cok agir atlattim
Adı üstünde grip yani olabilir kendinizi üşütmeyin havalar şu an da zaten dengesiz bir soğuk bir gün sıcak c vitamini alabilirsiniz eğer alabiliyorsunuz multivitamin alın kullanın geçmiş olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bak dostum sıcak kaynamış su üzerine ( bir bardak), bir çay kaşığı süzme bal ve limon suyu ekle eksimtrak olucak şekilde tadına baka baka ekle örneğin bir yemek kaşığı olabilir Ama tatlı olmasın çok etkisi olmuyo boğaz için beni hep kurtarır en azından hafif gecirir hastalığı geçmiş olsun::)))
Teşekkür ederim ☺️
Sana çok güzel bir formulum var yaparsan 3 gune geçiyor ben bukez erindim yapmadim 9 10 gundur gecmedi sumuk öksürük mahvoldum cigerlere indi geberiyordum cok agir atlattim
Tamam
C vitamini takviyesi varsa kullan yoksa; limon suyu iç ama abartmadan. Portakal da yiyebilirsin. Ayrıca dinlen.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Rica ederin.
*ederim.
Geçmiş olsun vitamin alın soğuk içeceklerden uzak durun.
Dün akşam soğuk su içip yattım sabah kalktığımda griptim neden böyle oldu
Adı üstünde grip yani olabilir kendinizi üşütmeyin havalar şu an da zaten dengesiz bir soğuk bir gün sıcak c vitamini alabilirsiniz eğer alabiliyorsunuz multivitamin alın kullanın geçmiş olsun.
Limon 🍋 portakal🍊 tüket kendini sıcak 🔥 sıcak tutt
Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Ateş gelirse diye parol iç
Bol sıvı tüket, beslenmene dikkat et, vücut direncin kırılmasın diye
Varsa vitamin takviyesi yap
En önemlisi bol bol yatıp dinlen
Burnuna ve boğazına tuzlu su çek başlamadan geçiyor çok etkili bi yöntem
Öncelikle burnunu silmen lazım sonrasını da sen düşün bu kadar bilgi yeterli
Ya bir şey dicem bu yorum çok komik olmuş 😂😂😂😂😂
Parmaklarını burnuna sok akmasın
koca kafan komik ya 😂😂
Yakından daha kocaman