Sağlık 2 ay Boğazımdan sürekli böyle sesler geliyo neden olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Rahatsız oluyorum artık🥹https://imgyukle.com/i/Sn56QQ Güncellemeler2 ay Sesi merak edenler linke tıklarım izleyebilir Boğazımdan sürekli böyle sesler geliyo neden olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 2 ay Sağlık konusunda 355 cevap paylaştı. Yarın hemen hastaneye git ve bi ciğer filmi çeksinler. 1 0 Yorumla
koklerdevrim Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Nasıl yani ya :) Durduk yere gelmiyordur herhalde bu ses, nefes alıp vermenle mi, çıkardığın hırıltıyla ilgili mi? 0 7 Yorumla Soran 2 ay Hep böyle sessiz ortamda mesela çıkınca insan utanıyo Yorumla koklerdevrim 2 ay Yaa üzüldüm ama yani nefes alıp verirken mi yoksa başka durumlarda mı böyle çıkıyor, mesela ağzın açıkken mi böyle oluyor? Anlamak için soruyorum. Yorumla Soran 2 ay Kapalıyken de oluyo ara sıra ama Yorumla koklerdevrim 2 ay Sanırım sağlıkla ilgili bir şey yok, doktora git istersen, belki seni yönlendirir. Yorumla Soran 2 ay Sağol Yorumla koklerdevrim 2 ay Bu arada hayatımda ilk defa birinin ağzına böyle bakıp ses dinledim jhshfhfhfhs Yorumla Soran 2 ay Mdmdmdldldle Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Ya senin ağzının yayını atıcağın videoyu çıkan sesi soluğu 1 1 Yorumla Soran 2 ay Ahhahahahhahah Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 580 cevap paylaştı. Akciğer nemli bende de var bazen kedi miyavliyor gibi 😂 0 4 Yorumla Soran 2 ay Of ya Yorumla Romantiq_deli 2 ay Sende nasıl ses geliyor Yorumla Romantiq_deli 2 ay Ama ses yok Yorumla Soran 2 ay Videoyu izlemedin mi Yorumla
Ivar07 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay ağzını s*kim bu ne 1 3 Yorumla Soran 2 ay Sesi duydun mu Yorumla Ivar07 2 ay çabuk sil korkuyorum Yorumla Soran 2 ay Tamam Yorumla
psikolajikmanyakk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% 2 ay Önce bi KBB sonra bi psikiyatri bune aq 0 3 Yorumla Soran 2 ay Ahahha çok güldüm Yorumla psikolajikmanyakk 2 ay Gecmis olsun kral mutlaka görün kbbye duruma göre yönlendirir seni zaten buradan teşhis tedavi düşündüğün için psikiyatriue yönlendiriyorum seni zkzjzkx Yorumla Soran 2 ay Sağol Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 552 cevap paylaştı. Tövbeeeee o ne la korktum gece gece 0 2 Yorumla Soran 2 ay Ses duydun mu YasinTR 2 ay Evet
Melihcicek001 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Sağlık konusunda 307 cevap paylaştı. Bu nedir ya hickirikmi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Bademcikler iltihaplıAlınacak 0 2 Yorumla Soran 2 ay Yok ondan degil Yorumla Cevap sahibi 2 ay Neyden? Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 2 ay Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Açmayın korkunçlu karı. 0 1 Yorumla Soran 2 ay 🥹 Yorumla
falcon_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay O ne ya 0 3 Yorumla Soran 2 ay 🤣 Yorumla Soran 2 ay Gülerken bile çıktı o ses Yorumla falcon_x 2 ay Esnerken benzer ses çıkıyor bende Yorumla
gecersizkarakter00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay nasil yapiyon lan onu 😱 0 4 Yorumla Soran 2 ay Hep oluyo nedenini bilmiyorum Yorumla gecersizkarakter00 2 ay yutkunurken mi oluyo Yorumla Soran 2 ay Yok hep oluyo Yorumla gecersizkarakter00 2 ay enteresan 🙃 Yorumla
Alone_wolf34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Nasıl sess 0 8 Yorumla Soran 2 ay Linke koydum ya Yorumla Alone_wolf34 2 ay Geğirdin mi kız ,😂 Yorumla Soran 2 ay Geğirmek değil bu boğazdan çıkıyo Yorumla Alone_wolf34 2 ay Ağzına mı aldın naptın mk Yorumla Soran 2 ay Yok Yorumla Alone_wolf34 2 ay Ne bu Yorumla Soran 2 ay Ne bilim tuhaf Yorumla Alone_wolf34 2 ay Ağzın iyiymişşşş Yorumla
Onlarla_konuşuyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 2 ay Aa o nasıl ya bilerek yapiyorsun dimi 0 4 Yorumla Soran 2 ay Hayır hep böyle oluyor 🥹 Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 2 ay Peki ağrı filan var mi Yorumla Soran 2 ay Yok Yorumla Onlarla_konuşuyorumm 2 ay KBB bi git istersen yine de Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Korkuorum ya 2 8 Yorumla Soran 2 ay Korkma 🥹 Yorumla AttilaMinyonSeven89 2 ay Niye jdjd Yorumla Cevap sahibi 2 ay Kendi kendine nasıl çıksın bu kanka bilerek yapıyorsun ya işte Yorumla AttilaMinyonSeven89 2 ay Bence de sallıyo Yorumla Soran 2 ay Valla bilerek yapmıyorum of çok rahatsız edici ama utanıyorum Yorumla AttilaMinyonSeven89 2 ay Niye utandın Yorumla AttilaMinyonSeven89 2 ay Minik Yorumla Cevap sahibi 2 ay Ya bi S1ktir git şerefs1z Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 2 ay Sağlık konusunda 400 cevap paylaştı. Şu ic gecer 0 0 Yorumla
AttilaMinyonSeven89 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 2 ay Ne sesii 0 3 Yorumla Soran 2 ay Linke koydum Yorumla AttilaMinyonSeven89 2 ay Bisey alir gibi sjdjd Yorumla AttilaMinyonSeven89 2 ay Minik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yarın hemen hastaneye git ve bi ciğer filmi çeksinler.
Nasıl yani ya :) Durduk yere gelmiyordur herhalde bu ses, nefes alıp vermenle mi, çıkardığın hırıltıyla ilgili mi?
Hep böyle sessiz ortamda mesela çıkınca insan utanıyo
Yaa üzüldüm ama yani nefes alıp verirken mi yoksa başka durumlarda mı böyle çıkıyor, mesela ağzın açıkken mi böyle oluyor? Anlamak için soruyorum.
Kapalıyken de oluyo ara sıra ama
Sanırım sağlıkla ilgili bir şey yok, doktora git istersen, belki seni yönlendirir.
Sağol
Bu arada hayatımda ilk defa birinin ağzına böyle bakıp ses dinledim jhshfhfhfhs
Mdmdmdldldle
Ya senin ağzının yayını atıcağın videoyu çıkan sesi soluğu
Ahhahahahhahah
Akciğer nemli bende de var bazen kedi miyavliyor gibi 😂
Of ya
Sende nasıl ses geliyor
Ama ses yok
Videoyu izlemedin mi
ağzını s*kim bu ne
Sesi duydun mu
çabuk sil korkuyorum
Tamam
Önce bi KBB sonra bi psikiyatri bune aq
Ahahha çok güldüm
Gecmis olsun kral mutlaka görün kbbye duruma göre yönlendirir seni zaten buradan teşhis tedavi düşündüğün için psikiyatriue yönlendiriyorum seni zkzjzkx
Sağol
Tövbeeeee o ne la korktum gece gece
Ses duydun mu
Evet
Bu nedir ya hickirikmi
Tahrik edici 😀
Ayne
Hoşuma gitti ses
Bademcikler iltihaplı
Alınacak
Yok ondan degil
Neyden?