Nazardan bacakta yürümede zorluk falan yapar mı ben çünkü doktora gittim bir şey çıkmadı sağlık sorunu
3 ay
Nazardan bacakta yürümede zorluk falan yapar mı ben çünkü doktora gittim bir şey çıkmadı sağlık sorunu
Nazar insanoğlunun kaçması mümkün olmadığı tek şeydir sokağa çıkarsın hiç tanımadığın insanın sana kıskançlık ile bakması bile nazar değdirir yani bundan kaçışta yoktur en çok göz nazarı değer söz nazarı değil tek çare ömrünün sonuna kadar her sabah ve akşam olmak üzere ( kalem suresi 51.52 ayet 3 veya 7 nas, felak, ihlas, fatiha, ayetel kürsi ve bir de 3 kere Bismillâhillezî lâ yedurru ma'asmihî şey'ün fil'erdı velâ fissemâi ve hüvessemî'ul'alîm gene 3 kere , bismillahi ergiyke vallahü yeşfike min külli dain yetiyke min şerril nefasati ful ukadi ve mi şeri hasidin iza hasade ve 1 kere de uzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammetin duasını okursan manevi olarak günlük kendini koruma altına almış olursun
Cevap
5Cevap
Onu bilmem amma
Nazar deveyi kazana insani mezara aokar dedikleri.. gercek aq
Evet gerçekten çoğu şey doğru
Sende neler var ki
Bas agrisi oluyor sersemlik esneme olur nazarli ortamd..
Ama nazar degdiginde kesin basima bir sey gelir...
2 sene önce arabayi alali 5 gün olmustu firtina da agac üzerimize düstü pert oldu arac. O sira arkadasim su firtinada bir dal kopsa üstümüze arabaya yazik dedi daha lafi bitmeden agacin altinda kaldik 🤣
Ya benimde bacaklarım da var hissediyorum ama nasıl geçecek bilmiyorum yürümede zorluk yapıyor
"Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar"
Hepsi mümkün
Nasıl geçer acaba
Annene okut
Evett yapar
Nazar her şeyi yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?