Ben uzun süredir ara ara uyku felci dediğimiz durumu yaşıyorum uykumda bağırıyorum ıııı diye bağırıyorum yani bi kaç kere annem de duydu hatta sordu bazen sesler duyuyorum uyku felci sırasında gözlerimi açamıyorum içimden okuyorum daha da bastırıyor açtığımda kesiliyor zaten ama anneme anlattım o da gençliğinden beri aynısını yaşadığını söyledi artık bugün yine geçirdim anneme söyledim o da dün gece yaşadığını söyledi neden oluyor sizce bi kaç kere babam da bağırdı uyku sırasında duydum bu bazen hiç olmuyor bazen de geliyor birden neden olabilir bu uyku felci mi öyleyse genetik mi ya da başka bir şey mi annem hocaya baktırıcam dedi kaç hocaya baktırdık muska falan yazdılar taktık bi süre sonra çıkardık tütsü yaktık okunmuş su içtik zemzem bile içtik başucumda bıçak bile var hani doğaüstü bi şeyden sebepse korkarlar bıçaktan diye fayda yok yine de yaşıyorum muskaları evden çıkarttım gidip gömmüş bi toprağa ailem acaba psikolojik mi bu bütün bunlara rağmen geçmiyorsa annem psikoloğa gidelim dedi istemedim hocaya da baktırmak dahi istemiyorum en son köyümüzden tanıdıkları bi hocaya gittiler bakmamış nedir bu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birden fazla kişiye teshir eden bu vakalara kısaca mekan büyüsü derler siz doğru hocaya gittiğinize eminmisiniz hüddam havas ilmi hocası değilse gittiğiniz kişi ne kafir cin çıkarabilir ne de büyü bozabilir imkansızdır böyle bir şey yapamaz emrinde rahmani cin hüddamı ve kafir cin olmayan 7 cin padişahı emrinde olmayan kimse büyü bozamaz cinde çıkartamaz
Onlar sadece muska yazmışlar en sonki hocada baya yaşlı ilimli biri okuma yapmam lazim bide hamaylı yazacağını söylemiş ama bakmadı bizde bidaha aramadik
Mekan büyüsü derken yıllar önce ailemizden biri köyde oturduğumuz eve domuz yağı sürmüş halam düğün günü rahatsızlanmis hatta hoca çağırmışlar demiş aileden biri bozuldumu dedim anneme heralde bozulmuştur dedi
Gidecek biri yok şimdi kimseye güven yok
havas ilmi hocaları anne ismi ve kişinin ismini alarak cin hüddamına sorduruyorlar siz eminmisiniz havas ilmi hocası olduğuna hocanın çünkü bu ilim güçlü bir ilimdir bu ilme sahip kişi kilometrelerce uzaktan bile musallat kontrolü yapabiliyor görüntülü olarak yani ilmi buna yetiyor çünkü senin yanına gönderiyor cin hüddamı o bakıyor zaten sana hoca bakmıyor ki hoca zaten aracı
benim tanıdığım biri var ben bir gün benimde başıma gelir diye baya araştırdım ve birini buldum başıma gelirse diye hali hazırda onu takip ediyorum
ismi mehmet karakoç görüntülü olarak musallat bakımı yapabiliyor daha önce yaptığına dair youtube de 1 saatlik videosu var 6 kişiye musallat olup olmadığını canlı yayında baktı resmen adam ben size onun kanalının linkini atayım bir bakın ne kadar inandırıcı geldiğine randevu almak istersen de instagramdan alabilirsin www.instagram.com/mehmet.karakoc.metafizik/
bu da yotube kanalı cin çıkarma seansları felan var sadece o da değil shorst videolarında musallat neden olur veya uykuyla ilgili musallatlar hakkında bilgi veriyor onlara bir bak istersen belki senin sorunun ile ilgili bir şey bulabilirsin www.youtube.com/@Mehmet.Karakoc.Metafizik/shorts
Yanlarına gittiler kendimde bizzat gittim sıkıntılarımin başladığı zamanlar kitap açıp baktı sen cin peri falan yok kızım boşuna cinci hocalara paranızı kaptırmayın sen bişey yapmışsın bunu bırak sonu iyi değil dedi bende yoytibeden bi rutuel görüp yapmıştim ondan sonra başladı bende heralde onu kastediyor dedim tövbe ettim ben hocam dedim bidaha bulaşmadim zaten bunu kafanda bitir dedi bana ama geçmedi geçmeyince uzaktan başka bi hocaya baktırdık musallat var dedi muska yazdı geçmedi yine sonra başka bi hocaya baktırdılar biri nazar demiş biride yel üstüne gitmiş demiş ters yere basmışlar bilmem ne demişler hep bende anlamadım en sonda köyden tanıdıkları bi hocaya baktırmak için gittiler bakmamış evde bakamam demiş köylüler kavga ediyormus bu işleri yaptığı için ailem eve davet etmiş hani belki eve bakar diye gelmemiş bana bakmak için çocuklarının yanına geleceğini söylemiş manisaya bizde izmirdeyiz arayın beni bakayım o zaman demiş en son aradığında babam ben gitmedim köydeyim demiş bizde bidaha üstüne düşmedik zaten bundan önce başka bi hocaya baktırdılar evde var 4 tane demiş sanırım hem kızda hem sizde var demiş muska yazmış bana anneme kapı üstüne birde okunmus dualı su hepimiz içelim diye yaptık tabi fayda yok
bence o gittiğin kişi hüddam havas ilmi hocası değil sen yok böyle muska verme diye bir şey muska kafir cine ne yapabilir ki sadece muskanın olduğu yere giremez ama sana girer dışarı çıkınca veya muskayı çıkarıp tuvalete girerken yani gittiğiniz hoca sağlam bir hüddam hocası değilmiş sen dediğimi yap bence öğle her hüddamın da youtube kanalı olmaz kendini tanıtmaz yani
Bu normal bir şey değil bir hocaya git derim bende çok oluyordu sonunda yastigimda muska çıktı hocaya gitmek zorunda kaldım çünkü gecede bazen 2 kere oluyordu sağolsun hoca buldu yerini
İyide var zaten yastığımin altında oda ailemin yazdırdığı korunma muskasi onun dışında evimde herhangi bilmediğimiz bişey yok bende biraz iskillendim olsa çıkardı zaten gelen giden de çok yok
Ya illa muska olacak demedim ki benim böyleydi
Benim odamda oluyor daha çok hatta yatağımın yerini değiştirdi annem banyoya çok yakın diye uzağa çektik belki geçer dedim yok değişen bişey sonra oturma odasında da oluyor orada ailem yatıyor onlarda oluyor bu eve taşınali çok uzun yıllar oldu ilk zamanlarda hiç böyle bişey olmuyordu sadece annem diğer taşındığımiz evlerde de karabasan yaşadığını hatta bekarlıktan beri olduğunu söyledi bana bu evde oldu yıllar önce ben bi videoda ritüel görup uygulamıştım ondan 5 ay kadar sonra başladı aslında sebebi bunu acaba
Bazen biri izliyor gibi bazen yan tarafımdan bişeyler geçiyor gibi hatta o ritüeli yaptığım zamanlarda çok çok fazla oluyordu uyku düzenimde çok bozuk zaten acaba omu yapıyor geceleri çok geç uyuyorum gündüzde çok geç kalkıyorum
Kuzum bence sen bir hocaya git derim gerçekten bir şey var gibi duruyor çünkü normal değil yaşadığım için biliyorum
İnanın çok baktırdılar Güvenebilecek hoca bulmak zor hatta en son köyümüzden tanıdık bi hoca okuma yapmak istemiş 7 gün boyunca oda kendi evinde değil köylüler bu işleri yaptığı için kavga ediyor diye oğluyla gelininin evine geldiğinde bakabilecegini söylemiş gitmek istemedim
Demislerki aileme sizde var kızdada 4 tane demiş evinizde huzur yok bereket birakmamissiniz çok tartışma oldu 2 yıldır bu anlattığım rituel olayın üstünden 4 yıl geçti yani aslında yıllardır var
Kuzum bende o durumdan muzdariptim o kadar çok hocaya gittim bilmeyen herkes biliyormuş gibi yapıyor dua okuyor sadece ya dua ile olacak bir şey değil biliyordum sonunda bir arkadaşım bu hocaya yönlendirdi çok şükür kısacık sürede atlattım
Bundanmi diye çok araştırdım çünkü ritüeli çöpe atmıştim yapıp ve aslında büyü olduğunu bile bilmeden yaptım bunu bundan önceye kadar hiç yaşamazdim yıllar yıllar önce cok küçükken köydeyken evimizin duvarına o zamanlarda babaannem halam dedem ve biz oturuyormusuz yağ sürmüş biri annemin anlatması böyle yani hoca falan çağırmışlar ailenizden biri demiş amcamın karısı icin odur demişler hatta bunu biliyorum bi tek
Kim hoca acaba var mı numarası
Kuzum istersen yaz bana bu hocaya bı danış derim ciddiyim bak
Güvenmek zor sizede güvenemem açıkçası 😔
boş ver ozaman bana güvenmek meselesi değil güven sorunun varsa kendin bul bı şekilde Allah yardımcın olsun 🤲
Teşekkürler sağolun
Rica ederim canım mutlu olman dileğiyle
Korkutma gece gece
Okumak zorunda değilsin
Niye ters yapıyorsun insanları ezmek hoşuna mı gidiyor