Ailemin evine geldiğimde (Yozgat) istersem 10 saat uyuyayim, sanki 2 3 saat uyumus gibiyim. Ortalama 7-8 saat uyuyorum, Ankara 'da yaşıyorum, ailemin bi kaç yatır olduğunu düşündüğüm ama inanmadigim benim de bugun yasamamla birlikte sormak gereksinimi duydugum şey;
Ailemin su anki oturdugu evi babam evi satin almadan once gezerken eski sahibinin bi odasini gezdigimizde korkup sıçradıgini ve garip haller sergiledini soyledi.
Babam kendi ismiyle çağrıldığını ifade ediyor, (yatır olabilir) annem yatak odasinda yatmaktan korkuyor. Babam da yatak odasinda omzundan itilip dusuruldugunu ifade ediyor. Ayni zamanda kapi vurulmasi gibi sesler duydugunu ikisi de soyledi. Erkek kardesimse (26) ilginc olarak bu tur olaylar yasamamis lakin iyi uyku uyuyamadigini da gozlemlemis durumdayim. Bense bunlara aldiris etmeden kaliteli uyku uyumaya calisip dun ne kadar sevgisiz bir hayatim oldugunun sitemiyle uyudugumu bir ara sigarayi yillarca ictigimden gelen kotu kismen hiriltili nefes almamin ardindan uyumaya calisiyordum. ve uykuyla uyaniklik arasinda ya da rem uykusunda mi hatırlamıyorum ama sagdan sola donerken dönemedim biri beni kolumdan tutuyordu sanki, yarim yamalak uykumla gucum donmeye yetmedi ve zor nefes aliyordum, (bilimsel olarak açıklaması uyku apnesi ise, nefesim tamamen kesilmemisti)
Bu ikinci kez tekrarladi ve artik evde sikinti oldugu ama ne yazdimsa google amcaya bulamadigim icin burdayim.
Oncelikle bilimselligi önemsiyorum, karabasan, cin ya da buyu oldugunu dusunmuyorsam da yatir mantikli geliyor, apartmanin alti her yagmur yagdiginda bataklik mi ne oluyormus ister istemez mezar varsa rahatsizligi bize yansıtıyor olabilirler lakin, ocak ayında hic yagmur yagmadi. Bir ruh inanci ister istemez besliyorum. Yatirlarin da isimlerimizle seslenebildigini okudum. Nazar da vardir kim bilir? (Bilimsellikle desteklersek onu da cok iyi olur) teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yatır ne alaka ölmüş insan diğer evrende (alemde) yaşar o sizi rahatsız eden cindir bu bazı evlerde oluyor bence ya o evden çıkın ya da para almayan bir hocaya gidin ,,, bilimsellik diyorsun da iyide bilime göre paralel evrenler var yani o evrende yaşayan cinlerde gelebilir buraya
Sehitlerin yatirlariyla konusan nice hikayeler duyuyoruz, mezar uzerine yapilan evlerde sikintilar paylasanlari duyduk okuduk. Ama cinlerin varligi sahitli olmadikca ayni anda iki kisi gormedikce kanaat getiremiyorum 2018 den beri bu olaylarin tekrarlanma sıklığı da cok az oldugundan üstüne dusmedim, bu evde nasil bir sikinti olmaliki uyutmasin, endise olsun, huzursuzluk olsun? Hep bunlar var genel olarak.
Şehit bir insan ölmez onlar göklerin ordusunda yer alır , bak sen diyorsun gelip babamı itmiş şehit bir kimse böyle bir şey yapmaz bence o cindir
Düzeltiyorum, yatir ermis mezari demekmis, ben eskiden turbe olan biryerin üzerine burasinin insa edilmedigini lakin, mezar suphesinin kuvvetli oldugunu düşünüyorum, cin ve rukyeye dair cok sey izledim, bu durumlar tam açıklamıyor bunu, hani cok da sikayet edecegimiz ve zorlanacagimiz bir sey olmasa da taktim ben buna, cozmek istiyorum
O zaman şöyle yap gidin odada sesli kuran okuyun eğer rahat bir şekilde yaparsan belkide o yatırdır ha yapamazsan kesin cindir
Gunduz vakti bir problem yok, sadece uykuda. Annem zaten sıklıkla gunduzleri son ses kuran dinler televizyondan, sık sık da kuran okuyan biridir, o da benim gibi aldiris etmeden devam ediyor ama kafasinin bir kenarinda da tutuyor benim gibi
Bilmiyorum belkide sen haklısın
Bir şey diyecegim bi donem bana da annemin sesiyle sesleniyordular ben canım gbi efendim anne diyerek uyandıgımi bilirim buna musallat başlangici diyorlarmis onceden cok korksrdim uzun hikaye ama Şu an cok sukur korkum yok ama benim hatam fal merakım cok vardi zamaninda çok sukur Rabbime uzagım bana oradan gelmisti eger ki siz de de mesala buyu durumu filan varsa ordan olabilir korunma dualri okuyun bol bol ve sakın korkmayin.
Oluyor böyle şeyler evi boşaltın gitsin
Yani onlarin evi oldugu icin, satmalari uzun is, satip yeniden ev almak ise maliyetli ve uzun surec. Onlara bikac kez soyledim ama erteliyorlar