Rüyamda çok lanet gördüm nefes alamiyom psikolojim çok bozuldu sarsildim?

Cinler ruyama girse bu kadar korkmuyordum iğrenç bisi bu kalbim çok aciyor ruyamda otobus yolculuğundaydm şoför aşırı hızlı kullaniyordu kapılar acikti ve durmadan kayip dusucektm surune surune kapidan firlayip yere vurucaktm kafami sonra şoför bi anda otobusu yokuştan tünele girdik ben kriz geciriyom bağırıyorm durmadan camdan kapidan firlicam kayiyom ama kimse tepki vermiyor ölü gibi geldim değişik bi yere ve camdan düştüm diğeri ise bir küçük daracık evdeydim kadin erkek vardı pislik katil adamla bogusuyorlardi ağzına bicakladi ben çığlık attm şok icindeydm hiçbir şey yapamıyordum kadını da boyundan bicakladi bıçak boyunun icinden geçti ben çığlık atiyom sen napiyon pislik diye nefessizce katile bagiriyom kafasına bisey atmaya çalıştım olmadı üstüme geldi kapidan felan kaçıcaktm kilitledi o an yakaladi srfsiz gülüyordu yalvariyordm masada donduk kostk ben yapma felan nolur diye yalvarıyorum sonra masanın tepesine çıktı sağa sola kacamadim koltuga yatirdim bicaga boynuna doğru cekti hizlica kalbime bicakladi hep nefes aldirmadan bicakladi kalbime bacagima da ben sonra kactm kedimi torbanin icine baglamistm odama koymuştum başka çarem kalmadi okdr yüksek kat değildi bi kat kedim öylece duruyordu poseti yirtip camdan attm katil de hala bicaklamaya çalışıyor uyandim nefessizce kedim onumde müzik setin üstünde ayakta opucuk attm oda mizmiz miyavlama yapınca rahatladm az ama hala çok kötüym nefes alamiyom..
Rüyamda çok lanet gördüm nefes alamiyom psikolojim çok bozuldu sarsildim?