Arkadaşlar inanılmaz bir rüya gördüm şu an psikolojim bozulmuş durumda?

Arkadaşlar çok ama çok korkunç bir rüya gördüm. Bebeğim olmuş yeni doğum yapmışım. O esnada bana bir cin musallat oluyor, bebeğimi öldürüyor ve böyle kömür gibi kapkara bir şekilde bana geri veriyor. Benim peşimi bir türlü bırakmıyor sürekli dizlerini bükerek yürüyor, bazen içimden çıktığı anı yaşıyorum. Ailem bir hoca tutuyor, hoca ise beni filminde kullanıyor bana yardımcı olmuyor. Cinin yüzünü gerçekten görüyorum hani öyle korkunç değil ama benim yüzümün aynısı sadece ifadesi değişik. Kırmızı bir kaftan giymiş nereye gitsem köşelerde bekliyor. Köpeğim pencereye çıkmaktan korkar, köpeğimi pencerenin kenarına koyuyor. Köpeğimi almaya gidiyorum kafası ters dönüyor falan. Ağlayarak uyandım daha bir sürü detay vardı ama rüya 7 saniye diyenlere kesinlikle inanmıyorum en az 15 dakika sürdü. Kalp hastasıyım uyandığımda kalbim sıkışmıştı hastaneye gidip geldik. Arkadaşlar çok etkilendim rüyamdan siz de yorumlar mısınız acaba gerçekten böyle bir şey mi var bende
Güncellemeler
+1 yıl
Eklemeyi unutmuşum ilk önce bende cinin olduğunu şöyle anlıyorum. Bir tane kız arkadaşım vardı liseden, aramız bozuktur kavga falan etmiştik. Kız bize geliyor ve bana "kız kıza ilişki yaşamak ister misin" gibi şeyler soruyor gözlerini açarak. Ben de anlıyorum dua okuyorum kaçıyor. Cini her gördüğümde ayetel kürsi okudum bazen unuttum devamını, hatırlayıp tam okuduğumda ise kaçtı
Arkadaşlar inanılmaz bir rüya gördüm şu an psikolojim bozulmuş durumda?