Boğazım gidiyor öksürük tutuyor aniden canımdan can gidiyor yine 🤧🤧🤧🤧 dikkat edin lan salgın var hasta olanlara da duyuru az sağlıklı insanlardan uzak durun az insan olun 🤧🤧🤧🤧
Hasta olunca genellikle kesin bir şekilde doktora giderim. Rahatsızlığımın ne olduğunu anlamak ve doğru tedaviyi almak benim için öncelikli olur. Eğer gerekirse iğne veya serum gibi müdahaleleri de yaptırırım; çünkü hastalık sırasında doğru ve hızlı bir şekilde müdahale etmek, iyileşme sürecini hızlandırır ve komplikasyonları önler. Beni en çok rahatsız eden şey, hastayken durumu görmezden gelmek veya sadece dinlenmeye bel bağlamaktır. Vücudun sinyallerini ciddiye almak ve profesyonel yardım almak, hem sağlık hem de psikolojik açıdan güven verici bir yöntemdir. Hastalıklar kaçınılmaz olabilir, ama onları doğru şekilde yönetmek kişinin kontrolünde olan bir durum; bu yüzden ben her zaman sorumluluk almayı tercih ederim.
Saol turşu. Sanada tavsiye ederim. Bilimsel olarak bu açıklandı. Gün içinde dondurma ye yatmadan önce de ıhlamur elma ve hatme çiçeğini kaynat iç sabaha bir şeyin kalmaz