şimdi bu tartışılan bir konu, kalitesiz pedlerde bulunan kimyasallar zararı olabilir ama bunun olması için pedin hiç değiştirilmemesi, sürekli kirli kullanılması tarzı şeylerde geçerli, sadece ped olarak düşünme, o bölgeye herhangi bir şey koyarsan ve eriyinciye kadar kullanırsan zararı olur, burada önemli olan ped değişimi
Bu arada mesela marka soylemicem ama Bi ped markasının dışında organik pamuk şeker kamışı saf su vs yaziyor bunlar doğru mu yoksa insanları kandırmak için mi üstüne yaziyorlar
Mesela gece uyudugumda yatmadan önce pedimi mutlaka değiştiriyorum yenisini takıyorum ama gece hiç kalkmıyorum afedersiniz lavaboya ve o ped 7 8 saat vücudumda kalıyor bu zararlı değil mi Bi sakıncası var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçmesini beklerim. geçmezse doktora giderim.
Umursamıyorum hiç bir şeyi. Ve nasıl hayvanların kendini iyileştirme özelliği varsa insanların da bu özelliğe sahip olduğunu düşünüyorum
genelde zır zır ağlarım
en iyisi
Ben size mesaj atmak istiyorum da bayanim bisey danışmak istiyorum ama yazamıyorum siz bana yazsaniz olir mu
Uyurum. Durum ciddiyse doktora giderim.
sirke ile mastürbasyon yaparım kokusu beni iyi eder
Hasta olurum ✌🏻🙏🥳
yani doğru
Bisey sorabilir miyim?
tabiki sorabilirsin
Ya Bi arkadaşım pedler kısırlık yapıyor demişti sağlıksız falan sizce doğru mu
şimdi bu tartışılan bir konu, kalitesiz pedlerde bulunan kimyasallar zararı olabilir ama bunun olması için pedin hiç değiştirilmemesi, sürekli kirli kullanılması tarzı şeylerde geçerli, sadece ped olarak düşünme, o bölgeye herhangi bir şey koyarsan ve eriyinciye kadar kullanırsan zararı olur, burada önemli olan ped değişimi
Anladım peki naylon olan pedlermi yoksa pamuklu mu
Bu arada mesela marka soylemicem ama Bi ped markasının dışında organik pamuk şeker kamışı saf su vs yaziyor bunlar doğru mu yoksa insanları kandırmak için mi üstüne yaziyorlar
pamuklu daha sağlıklı, şimdi tam ticari kanunda % kaç hatırlamıyorum %5 civarıydı sanırım o miktarda varsa koyabiliyor içindekilere
araştırmam lazım ama %3-5 civarı olsada etiketlenebildiği için güvenmemek lazım herşeye
Birsey daha sorucam
Mesela gece uyudugumda yatmadan önce pedimi mutlaka değiştiriyorum yenisini takıyorum ama gece hiç kalkmıyorum afedersiniz lavaboya ve o ped 7 8 saat vücudumda kalıyor bu zararlı değil mi Bi sakıncası var mı
Sabah kalktığımda ilk işim pedimi değiştirmek oluyor ama
Pedi 3 4 saatte bir degistirmeliyiz ya normalde ondan sordum
şimdi şahsi instagramı veremem ama böyle sorular için açmıştım bir tane,
sadecebakiniyorum2 ekle ordan sor sorularını istersen
İstek attım yazın bana
16 yaşinda regl olmak normal mi
Geçmiş olsun kardo