Güncellemeler
4 ay
Psikiyatriyede gittim ilaç verdi ama halen aynı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
psikoloğa gitmen gerek
Gittim gene geçmedi
canim ciddili psikolojik seyler bunlar gece yatmadan once sakinles bi korkutma kendini istersen goz bandi tak birde ufak bir isik yak sana guven versin iyi niyetler iyi seyler dusunerek uyu belki birde 10 saatlik falan melodi uyku muzikleri oluyo onlari acip uyursun
Herşeyi yapıyorum her gün gelmesi tuaf birden başladı
Kapat gözünü ez ayağınla onları hayal et birdaha gelemezler
Nasıl yapacam
Baya bir formül söylerim istersen
Bardağa suya ayetel kürsi nas Felak oku üfle iç
Gerçek hocalar para almaz
Kurana ve namaza yaklaşayım diyorum daha beter azap veriyorlar
Nasıl ne yaşıyorsun ki
Yarı uyanıkken bile beni kitliyorlar
Korkma şimdi sana ataçağım dua oku asla en iyi büyücü de cinde gelse etkisiz bulayım atayım hemen bekle
Bismillâhillezî lâ yedurru ma’asmihî şey’ün fi’l-ardi velâ fi’s-semâi ve hüve’s-semî’u’l-‘alîm.”
Anlamı:
“Adı anıldığı zaman gerek yerde gerekse gökte hiçbir şeyin zarar veremeyeceği Allah’ın adıyla! O, hakkıyla işiten ve hakkıyla bilendir
Sabah 3 akşam 3 defa oku
tamam peki
www.google.com/.../2972922-salavat-i-kubra-duasinin-faziletleri-ve-arapca-okunusu-buyuk-salavat-i-kubranin-sirlari&ved=2ahUKEwi4n9_C1bCTAxWKcfEDHTlmFxEQFnoECA8QAQ&sqi=2&usg=AOvVaw3yzvC0Ck4etQrkBgxg5zYc
Bunuda oku asla korkma geçer
Vucut ta kına var mı sende?
Yoktur
Attım duaları oku asla zarar görmezsin
Bildigim bir hoca var istersen büyük paralar istemez telegram kullaniyorsan ismini söyleye bilirim sana
Kaç seans uzun seanslar mı , ve ne kadar
Onu onunla konuşacaksın ama malda mülkte gözü olan biri değil üzmez seni
Hakyolcusu1903 nici bu bı konuş istersen sorunu anlat
Nasıl güvenecem size
Benim bir çıkarım yok bu tanıdıktada aynı durum vardı o kurtuldu bu durumdan sorunu görünce yardımcı olmak istedim
Nerde bu
Ankara'da bir hoca
Bunun 4x katı bende oluyor/oldu
Eee naptın
Ya çok anlatmak istediğim bir durum değil ama. 2 sene önce ağır bi olay yaşadım uyurken gelme gelme diye bağırmışım o sıra üstüme bir şey geliyor du ve sağa sola yumruk atmışım uyandığımda herkes etrafıma toplanmıştı ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu ve şey zaman geçtikçe hatırladım mesela 1 saat sonra olayın birazını hatırladım dedim üstüme siyah bir şey geliyordu bu olaydan sonra bayağı uyuyamadım ve uykuya her daldığında kara basan oluyordum. Bu özeti...
Psikiyatriye gittim ama bazı durumlardan dolayı devam edemedim, açıkçası çok gidesim yoktu
Halen oluyor mu sanada
Ne yazık ki gece 9 gibi uyuyp 7 gibi uyanan ben artık geceleri uyumuyorum uyuduğumda da bu kadar ağır olmasa da oluyor nedeninin bilmiyorum neden oluyor biraz anlatır mısın? Bide ben psikiyatriye devam edemedim sana neler dedi
2 haftadır böyle, namaza ve kurana başladığım günden beri, bıraktım yine geliyor, bu sefer namazla v. s yaptımmı şiddetli yapıyor. Yarı uyanıkkende gördüm insan suliyeti zayıf siyah ve orta boy 2 kere gördüm , başka görükmedi, artık uyumaktan korkuyorum gece. psikiyatri ilaç veriyor rahat uyuman için ama gene faydası yok. Korkuyorum artık.
Aşşağı yukarı aynı şey bendeki de. Bu arada şunu diyeyim yarı uyanıkken daha çok oluyor ya da daha çok demeyeyim de yarı uyanıkken olma ihtimali daha çok oluyor sanki. Özelden gelir misin? Bu konu şle alakalı
Ne zamandan beri oluyor sizde
Anlattığım olay 2 sene önce başladı ama ilk başladığında böyle değil di hayatım zindan olmuştu birde o zaman ağır bir olay yaşamıştım onunla bağdaştırdım. Sizde?
Nasıl 2 sene dir dayanyorsunuz
İlk baş dayanamıyordum çünkü çok çok çok ağır oluyordu biraz da ben yani ben garip biriyim. Sizde ne zaman oluyor ve bu konu için özelden yazar mısınız?
Hanımefendi?
Psikolojik
Birden mi olur aga
Gerçekte var mı bilmiyorum ama hergün varsa da hergün olmaz. Bir kez yaşadıysan sonra korkuya bağlı psikoloji
Gerçek hocayıda nerden bulacam bilmiyorum güven yok artık
Gerçek hoca ne ya. Birçok dini bütün hocalar var, gidin bir okusun dua etsin
Felak nas oku bide Ayetel Kürsi sknra yat uyu miss
Okuyorum yine gelyorlar
Kafaya çok takma ve inanarak oku
Ortam ve yatağın temiz değil mi
Temiz
İnceleyelim mi