1 aydır öksürüğü var akciğer filmi ve tomografi solunum testi normal çıktı
3 ay
1 aydır öksürüğü var akciğer filmi ve tomografi solunum testi normal çıktı
Vücutta aktif bir inflamasyon var. Tomografi normal çıkmış olsa bile gizli enfeksiyon (özellikle bakteriyel) muhtemel. iç hastalıklarına veya göğüs hastalıklarına randevu al.
Muhtemelen doktor antibiyotik vericektir. Bol bol su tüket ama mutlaka doktora görün.
gogus hastaliklarina gittim ilk baş akciğer grafisi ve solunum testi yapıldı ama temiz çıktı kan istedim yok gerek duymuyorum dedi sonra agumentin verdi ishal yaptı ve annem hâlâ aynı bende acile götürdüm tomografi çekildi temiz dendi kan temiz dendi viral enfeksiyondur dedi moksefen 400 mg verdi ne yapacağımı bilemiyorum geceleri çok kötü oluyor çünkü
Astım/bronş hassasiyeti , geniz akıntısı, reflü olabilir. Eğer viral, alerjik, astım kaynaklı ise antibiyotikler işe yaramaz. Bu yüzden işe yaramıyor olabilir. başka bir hastaneden tekrar doktora görünmeni tavsiye ederim (kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ama görünmekte fayda var). Şunları özellikle sor astım, sinüzit, reflü. Ve tekrar crp, tam kan sayımı , gerekirse astım/alerji testleri iste. Bu süreçte gece yatarken başını biraz yükselt , soğuk havadan uzak dur klima vs tetikleyebilir. Sigara dumanı varsa uzak dur. Reflü ihtimali için gece geç yemek yeme. Hayati bir durum yok çünkü tomografi temiz lakin normalde değil CPR yüksek çıkması üzerine araştırılmalı.
CPR bağışıklık sistemi yani vücudunda savaş var bu normal bir durum lakin senin fazla yüksek bu yüzden araştırılması iyi olur.
hangi doktora götürmem lazım acil anlamıyor bayramdan sonraya kaldı
İlk göğüs hastalıklarına görün eğer ordan fayda olmazsa iç hastalıklarına en son kulak burun boğaza görün
Acil ayrıntılı bakmaz zaten seni idare edicek ilaç yazıp yollar. Acilden sonra randevu alman lazım direkt
göğüs hastalıklarına götürmüştüm zaten 2 gün sonrada acile götürdüm göğüs doktoru 2 hafta daha bekleyin öksürük geçmezse tekrar gelin daha detaylı film çekelim dedi bende şimdi enfeksiyon hastalıklarından randevu aldım salıya
Birde oraya görün. vücutta enfeksiyon var atılmamış yani bunun için ne yapabilirsin internetten araştır istersen doğal yöntemlerle.
viral enfeksiyondan dolayı belkide böyle cıkti bilemedim ki
Bir ay sürmüş vücut atamayınca cpr yüksek çıkmış. Evde iltihap söktürücü şeyler desene bitki çayları falan. Zarar gelmez.
Gece öksürük için bal ve süt iç. Ama kesin doktora görün. Hastalık bilinmeden tedavi uygulanamaz yani isterse bin tane antibiyotik yazsın geçmez.
Cevap
3Cevap
Şiir gibi konuşuyorsun
Normal değer aralığında mi
Sıkıntı yokturdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?