Enfeksiyon mu? Hasta değilim. Doktor crp normale göre çok yüksek ama diğer değerlerin bunu desteklemiyor dedi 5 gün sonra bir tahlil daha yapalım dedi. Bu ne demek 🙄
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kandaki iltihap. herşeyden olabilir. Grip falan oldun mu yakında
Hayır. 😕
Romatizmal bi rahatsızlığın veya şikayetin var mı
Evet vücudum da ağrı var özellikle bacaklarımda bu ara.
Skolyoz veya ankilozan spondilit olma ihtimali var
Sadece crp ile açıklanamaz tabi bu tahmin sadece
Peki Cuma günü düşük çıkarsa araştırtmaya gerek var mıdır yine?
Var tabi. Dönemsel olarak artmış da olabilir ama kontrol etmek gerek
Evet daha önce de çıkmış ben önemsememisim eski tahlillere baktı da takip yazmış yine 🤷🏻♀️
Umarım dediğim hastalıklardan değildir
Onların içeriğini bilmiyorum o hastalıkları bakicam ama çok kötü bir şeyler sanırım korktum şu an gerçekten
Korkma ama çok da tedavi edilebilen şeyler değil doğrusu
Skolyoz a baktım da duruş problemi yok görünüyor olsa fark edilirdi diye düşünüyorum ama🙄
Yaş kaç?
27 yim
Kadınlarda daha az görülür ama yaş olarak genelde 30 dan sonra rastlanır
Doğrudur inşallah öyle bir şey değildir daha basit bir şeydir belki. Ben sürekli düşen demir FERİTTİN için gitmiştim bu çıktı işte. B12 de yerlerde 15 iğne yazdı 🤦🏻♀️
Çok geçmiş olsun
Demir eksikliği için araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum sabit durmuyor çünkü tedavi bittiği an düşüşe geçiyor 🤦🏻♀️
Teşekkür ederim
Hormonal bişey olabilir o da
Kan değerin nasıl?
Olabilir bakalım önemsiz belki ama uğraştırıyor işte
Kan sınır da 12 de.
Miyom da olabilir
Herhalde bütün branşları gezicem😅 Ya da bişey yokmuş gibi devam edicem😅
İhmal etme sen yine de😂
Üşeniyorum o kadar hastaneye gidip gelmeye bazen cidden önemsiz geliyo 😂
Öyle tabi ama Allah korusun görünmek de gerek
Evet sonuçta başlangıç da her şey kolaydır
Allah yardımcın olsun
Aminn teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Kanında enfeksiyon var
Niye olur peki grip filan değilim de merak ettim idrar yolu prolemi de yok 🙄
Kanda CRP (C-reaktif protein) artışı ne anlama gelir? Sağlıklı kişilerde plazma CRP değeri çok düşüktür. CRP değerinin yükselmesi vücutta enflamasyon veya enfeksiyon olduğuna, inme veya kalp krizi riskine, yakın zamanda geçirilmiş bir kalp krizine, doku ölümüne veya tümör olabileceğine işaret eder.
Ben bilmediğim için Google amcaya sordum ilk bunlar çıktı karşıma enfeksiyon sadece korkma ama nedenini bilmiyorum inan.
mikrop bakteri virüs üre herhangi biri olabilir
Düşebilir di mi 5 gün içinde ilaç vermedi 🤷🏻♀️ 5 gün sonra yükselecek mi bakalım dedi
bir hastalık yoksa düşer tabi ki. bol su iç
Teşekkür ederim öyle yapayım ☺️
Kanında iltihap var işte.
Niye olur peki? Enfeksiyon deyince grip boğaz şikayetleri geliyo aklıma onlarda yok ben de. Nerden çıktı bu anlamadım 🙄
Romatizma hastalıklarında da oluyor bu. Kas eklem ağrıların var mı. Kalbe bile zararlı durum aslinda. Eğer yükseklik kaliciysa sana bir önerim olur.
Doktor eski tahlillere baktı CRP daha önce de yükselmis takip yazmışım dedi hep yüksekliyor mu böyle dedi tabi yine sallmadigim bir günmüş herhalde hatırlamıyorum dedim 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Ağrım var yorgunluk var bacaklarım bir tık fazla. 2 yıldır sebepsiz morarma içerden kanama oluyor bacaklarımda özellikle sağ bacağım dolaşım probleminde şüphe ediyordum
Yazdım gelmiyor mu ki.. aile hekimi görüştüğüm. .
O zaman romatolojik muayene ol. Bence dahiliye ile vakit kaybetme.
Randevu bakayım hemen o zaman devlette bulamazsam özele bakayım uzamasın
Nerde oturuyorsun? Sana iyi birini öneririm
Kocaeli deyim ya 🙄
O zaman oralardan bak birini ama devletten direk randevu alamazsın , önce dahiliye doktoruna gidip romatolojiye gidebilmek için seni yonlendirmesi gerekiyor
Ya devletin de o kötü yanı var ben aslında dolaşım bozukluğundan şüphe ediyordum bacak ağrılarım ve sebepsiz morarma oluyor böyle içten kanar gibi sonra dağılıyor iyileşiyor filan
Kilon var mı
158 boy 55 kilo
Minyonsunda , bence öyle şeyler değildir. Romatizmaya yönel iyi gelecektir. Ama crp ni kontrol et. Bir de eğer baktın düşmüyor. Hergun bir büyük bardaklık suyu kaynat ve son 7 8 dk içine bir avuç kuru dut at o 7 8 dakika kaynasın ve sonra soğutup iç ve bir sy yap bunu
Kuru dut var sabah yapayım bunu bence ilaç da vermedi düşeceği varsa da düşmeyecek 🙄 vitaminsizlikten başka derdim yok aslında bu da çıkmasın başıma bir de
Akşam yap yatmadan evvel bir şeker oranı yüksek ona göre