Sağlık Crp 36 olması nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Crp 36 Güncellemeler+1 yıl Idrarda hemoglobin 3 Crp 36 olması nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Oznzanzan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Vücudunda bir yerde enfeksiyon var şikayetine göre muhtemelen orası ila alakalı , şikayetini söylersen daha doğru tahmin yapılabilir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Mide bulantısı ve kusma Yorumla Oznzanzan +1 yıl Karin ağrısı olup olmaması , bogaz ağrısı , idrarda yanma ağrı , yani bir çok sebepten olabilir tabi Yorumla Soran +1 yıl Hiçbiri yok birde idraeda hemoglobin 3 çıkmıştı o ne oluyor Yorumla Oznzanzan +1 yıl Çok ufak kan ama önemli değil yani regl Kani. Ya da kum düşürme vs olabiliyor önemsiz bir miktar Yorumla Soran +1 yıl Hmm değilimin son günüydü galiba ondan😂😂😂 ay bende bir şey sandım Yorumla Oznzanzan +1 yıl O bulaşmıştır Yorumla Soran +1 yıl Galiba Yorumla
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 31% +1 yıl Vücutta alerjik bir reaksiyon ya da enfeksiyon var anlamına gelir. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Alerjik değil idrardaysa hemoglobin 3 cıktı Yorumla Topraki35 +1 yıl İdrarda Hgb olması idrar yollarında ya da böbrekler de enfeksiyon ve kanama olduğunu gösterir. Yorumla Soran +1 yıl Ya ama ultrasonda bir şey çıkmadı Yorumla Topraki35 +1 yıl Ultrasonda çıkmaz kan tahlili yapmak lazım. Yorumla Soran +1 yıl Kanda neler yüksek çıkar Yorumla Topraki35 +1 yıl Lökosit eritrosit ezonofil sedim crp Yorumla Soran +1 yıl Erirosit ve cep yüksekti Yorumla Topraki35 +1 yıl Çünkü enfeksiyon var. Neyse doktor Antibiyotik yazar zaten. Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
abcde967 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Enfeksiyon çıkmış. Yüksek ihtimalle de idrar yolu enfeksiyonu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Epitel 24 ama idrarda hemoglobin de cıktı 3 ketonda 1 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Enfeksiyon var vücudunda demek ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden kaynaklı ve nasıl geçer Yorumla Flavendirel +1 yıl Ne bileyim mk neden kaynaklı. Dünyanın en iyi hastaneye gitsen onlar da test yapmadan bilemez, ben nereden bileyim Yorumla Soran +1 yıl Tamam sakin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Enfeksiyon var şu an ona isaret 0 32 Yorumla Soran +1 yıl Neden kaynaklı ve nasıl geçer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gribal olabilir. Genelde gribal enfeksiyonlar da da yüksek çıkar. Yorumla Soran +1 yıl Mide bulantısı ve kusma Yorumla Soran +1 yıl Bide idrarda hemoglobin 3 cıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam enfeksiyon. Doktor ilaç vermedimi.Bol su tüket dengeli beslenme olmali Yorumla Soran +1 yıl Verdi ama içemiyorum istifra ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl AaaaAma içmeden nasıl olucak aç karnına içme.Aslında çözüm belli. Özel e gidip bir serum taktirmak Yorumla Soran +1 yıl Taktırdım aslında ama işe yaramadı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz sabırlı mi olsanız.Bir de maydanoz kürü deneyin Yorumla Soran +1 yıl Sabırlı olmakla alakasi yokki yiyorum ama çık arıyorum ne yapabilirim duramıyorum Yorumla Soran +1 yıl Gecen Cumartesi ve pazartesi taktırdım ama fayda etmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka şey olabilir mi Yorumla Soran +1 yıl Doktor bir şey olmadığını diretiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim. Ama enfeksiyon kaynağı bir çok etken olabiliyor. Vücut o enfeksiyonu hemen atamıyor zaten Yorumla Soran +1 yıl Çok çektim ya teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşınız kaç sizinSürekli oluyor mu bu Yorumla Soran +1 yıl Bir aydır felan tekrarlıyor 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki idrar yolu enfeksiyonu var mı Yorumla Soran +1 yıl Evet bundan öncekinde vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik yaşıyormusun sen Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir yakınlaşma vs oluyor. mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır öyle bir şey asla olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde bu kaynaklı olur ama O zaman başka etken var Yorumla Soran +1 yıl Aynem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sormam. gereken başka şeyler de vardı ama Yorumla Soran +1 yıl Sorabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan mi Yorumla Soran +1 yıl Nerden sorabilirsin başka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profili actim Yorumla Soran +1 yıl Gözükmüyor sen yaz bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tama açtım. Sende kaybolup durma Yorumla
Luckmen72 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Enfeksiyon var 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Neden kaynaklı ve nasıl geçer Yorumla Luckmen72 +1 yıl Kadınlarda genelde idrar yolu olur ama neden kaynaklı diye sorman biraz saçma ben sihirbaz değilim kan tahlili ve şikayet üzerine ancak bundan derim Yorumla Soran +1 yıl Nerden kaynaklı demek istemiştim pardon mide bulantısı ve kusma Yorumla Soran +1 yıl Bide idrarda hemoglobin 3cıktı Yorumla Luckmen72 +1 yıl Bu aralar bir salgın var bu tarz antibiyotik alsanız c vitanimi mide koruyucu gecer ve dinlenme Yorumla Soran +1 yıl Ya ilac içemiyorum çıkarıyorum Yorumla Luckmen72 +1 yıl Böbrek enfeksiyonuda olabilir tabi soru işareti Yorumla Soran +1 yıl Evet aslında bobregimdede ağrı var ama ultrason temiz çıktı Yorumla Luckmen72 +1 yıl Gecmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bu ultrasonda çıkarmiydi Yorumla Luckmen72 +1 yıl İltihaplanma azsa cıkmaya bilir Yorumla Soran +1 yıl Hmm tamamdır teşekkür ederim Yorumla Luckmen72 +1 yıl Rıca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vücudunda bir yerde enfeksiyon var şikayetine göre muhtemelen orası ila alakalı , şikayetini söylersen daha doğru tahmin yapılabilir
Mide bulantısı ve kusma
Karin ağrısı olup olmaması , bogaz ağrısı , idrarda yanma ağrı , yani bir çok sebepten olabilir tabi
Hiçbiri yok birde idraeda hemoglobin 3 çıkmıştı o ne oluyor
Çok ufak kan ama önemli değil yani regl Kani. Ya da kum düşürme vs olabiliyor önemsiz bir miktar
Hmm değilimin son günüydü galiba ondan😂😂😂 ay bende bir şey sandım
O bulaşmıştır
Galiba
Vücutta alerjik bir reaksiyon ya da enfeksiyon var anlamına gelir.
Alerjik değil idrardaysa hemoglobin 3 cıktı
İdrarda Hgb olması idrar yollarında ya da böbrekler de enfeksiyon ve kanama olduğunu gösterir.
Ya ama ultrasonda bir şey çıkmadı
Ultrasonda çıkmaz kan tahlili yapmak lazım.
Kanda neler yüksek çıkar
Lökosit eritrosit ezonofil sedim crp
Erirosit ve cep yüksekti
Çünkü enfeksiyon var. Neyse doktor Antibiyotik yazar zaten.
Tamam
Enfeksiyon çıkmış. Yüksek ihtimalle de idrar yolu enfeksiyonu
Epitel 24 ama idrarda hemoglobin de cıktı 3 ketonda 1
Enfeksiyon var vücudunda demek ki
Neden kaynaklı ve nasıl geçer
Ne bileyim mk neden kaynaklı. Dünyanın en iyi hastaneye gitsen onlar da test yapmadan bilemez, ben nereden bileyim
Tamam sakin
Enfeksiyon var şu an ona isaret
Gribal olabilir. Genelde gribal enfeksiyonlar da da yüksek çıkar.
Mide bulantısı ve kusma
Bide idrarda hemoglobin 3 cıktı
Tamam enfeksiyon. Doktor ilaç vermedimi.
Bol su tüket dengeli beslenme olmali
Verdi ama içemiyorum istifra ediyorum
Aaaa
Ama içmeden nasıl olucak aç karnına içme.
Aslında çözüm belli. Özel e gidip bir serum taktirmak
Taktırdım aslında ama işe yaramadı ki
Biraz sabırlı mi olsanız.
Bir de maydanoz kürü deneyin
Sabırlı olmakla alakasi yokki yiyorum ama çık arıyorum ne yapabilirim duramıyorum
Gecen Cumartesi ve pazartesi taktırdım ama fayda etmedi
Başka şey olabilir mi
Doktor bir şey olmadığını diretiyor
Anladim. Ama enfeksiyon kaynağı bir çok etken olabiliyor. Vücut o enfeksiyonu hemen atamıyor zaten
Çok çektim ya teşekkür ederim
Yaşınız kaç sizin
Sürekli oluyor mu bu
Bir aydır felan tekrarlıyor 18
Peki idrar yolu enfeksiyonu var mı
Evet bundan öncekinde vardı
Cinsellik yaşıyormusun sen
Hayır
Bir yakınlaşma vs oluyor. mu
Hayır öyle bir şey asla olmadı
Genelde bu kaynaklı olur ama
O zaman başka etken var
Aynem
Sormam. gereken başka şeyler de vardı ama
Sorabilirsin
Burdan mi
Nerden sorabilirsin başka
Profili actim
Gözükmüyor sen yaz bana
Tama açtım. Sende kaybolup durma
Enfeksiyon var
Kadınlarda genelde idrar yolu olur ama neden kaynaklı diye sorman biraz saçma ben sihirbaz değilim kan tahlili ve şikayet üzerine ancak bundan derim
Nerden kaynaklı demek istemiştim pardon mide bulantısı ve kusma
Bide idrarda hemoglobin 3cıktı
Bu aralar bir salgın var bu tarz antibiyotik alsanız c vitanimi mide koruyucu gecer ve dinlenme
Ya ilac içemiyorum çıkarıyorum
Böbrek enfeksiyonuda olabilir tabi soru işareti
Evet aslında bobregimdede ağrı var ama ultrason temiz çıktı
Gecmiş olsun
Teşekkür ederim bu ultrasonda çıkarmiydi
İltihaplanma azsa cıkmaya bilir
Hmm tamamdır teşekkür ederim
Rıca