Ameliyat olalı 13 gün oldu alnımın ortasında bi şişlik var ve burnumda tek taraflı ödem oldu yani biraz yana doğru eğik şekilde bu durumu yaşayan oldu mu kaç günde geçer?
3 ay
Ameliyat olalı 13 gün oldu alnımın ortasında bi şişlik var ve burnumda tek taraflı ödem oldu yani biraz yana doğru eğik şekilde bu durumu yaşayan oldu mu kaç günde geçer?
Knk çok normal bende 1 aya yakın sürdü burun kocaman şişkinliği sonradan biraz daha indi ama hala şişikti tabi yüm ödem 6 aya falan anca gidiyo benimki de tek taraflıydı burundaki alçıyı bile kaldırmıştı
Ya gerçekten mi içimi çok rahatlattın tam ödemin gitmesini geçtim sağa doğru belli bir yana çekilme durumu var tam ne zaman geçer bilemediğim için sormak istedim
Benim komple yüzümün bir tarafı bi 10 gün çok şiş kaldı burun da 1 ay kadar geçer o merak etme
Çok teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Nerde oldunuz memnun musunuz bende olmak istiyorum
Valla ben memnunum ist de servet diye biri kbb ci
@apolloooooo hastane mi klinik mi
Hangi şehirdeain ki
Hastanedeydi o zaman şimdi kendisine muayne için klinik açmış klinikte muayne ediyor anlaşmalı olduğu da bi hastane var orada ameliyatını kendisi yapıyo kendi ameliyathanesi olmadığı için en son 90 k ydı sanırım be 30 a yaptırdım
@apolloooooo ismi soy ismini hangi il ilçe klinik ismi verebilirmisiniz
@apolloooooo ne zaman oldunuz
İsmi servet ada instası drservetada İstanbul şişlide kliniği var sen İstanbul'da mı yaşıyorsun
2 sene oldu
Adamın sayfasında zaten benim fotoğrafım falan da var pardon 2.5 sne
@apolloooooo o zaman şimdi 200 bin TL vardır ameliyat
Hayır knk ben 2023 ekimde 30 k verdim şu an 90 k ocakta arkadaşım sormuştu
@apolloooooo ben İstanbul yaşıyorum benim ameliyat olma sebebim burun tıkanıklığı tavsiye edermisiniz daha önce 2 defa ameliyat oldum burun tıkanıklığı geçmedi
Ya şimdi şöyle bu adam daha çok estetik operasyonlar yapıyor sadece burun tıkanıkşığı için gidersen reddedebilir ama hem estetik yapmak istiyorum hem de tıkanıklık diyorsan zaten doktor estetik yaparken burnundaki diğer sorunları da çözüyor tıkanıklığı açıyor kırık varsa hallediyor
Tıkanıklığı giderir mi kalıcı olarak bilmiyorum doktorla konuşman lazım ama güzel burun yapıyor
www.instagram.com/.../?igsh=ZzQ0Mm5tcmY0aGNw knk bak bu benim adam hatta komple tipimi değiştirdi
10 gün de geçer
Umarım ya
Doktorunla konuş
Ödem olduğu için ineceğini söyledi tek taraflı olabiliyormuş yaşayan gördüm indi onların ki ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?