2 ay

Sürekli alkol içiyorum, kişisel bakımımı bile yapamıyorum, bu depresyon mu alkol bağımlılığı mı yaşayan var mı?

Ya arkadaşlar Alkol çok içiyorum normalde çok titiz birisiydim noldu bana nazar mı değdi ne anlamadım dişlerimi bile fırçalayamıyorum tırnaklarımı kesmiyorum mecbur kalmasam tuvalete gitmem yemek bile yemem Yani o kadar kötüyüm ki dişlerim Fırçalayamıyorum ya anlamıyorum ben niye böyle oldum normal mi 4 yıldır alkolle mücadele ediyorum bıraksam tekrar başlıyor Ama ben bu durumun sadece alkolden olduğunu da düşünmüyorum ne bilim ailem de farkında üzülüyorlar bana gidiyorum evden gelmiyorum yani şu an çişim var ona bile gitmek istemiyorum hiç bişey yapmak nefes almak bile istemiyorum zor geliyor her şey dalga geçmeyin harbi ben gibi olan insanlar var mı bu dünyada bu kadar kötü durumda olan 😔 Hocaya da götürdüm ailem daha önce bişeyler de gördüm onları yemin ederim belki inanmazsınız
Sürekli alkol içiyorum, kişisel bakımımı bile yapamıyorum, bu depresyon mu alkol bağımlılığı mı yaşayan var mı?