Sağlık 3 ay Kardiyoloji destek atan var mı tansiyonu ölçülür kan gazı alınır var mı hasta olmak isteyen 😂? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler3 ay Triaja geçin hadi sıra sıra Kardiyoloji destek atan var mı tansiyonu ölçülür kan gazı alınır var mı hasta olmak isteyen 😂? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FEYZAhephaklı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 3 ay Yapay zeka sizler yüzünden çok su tüketiyor bi gün patlayacak. d 1 2 Yorumla Soran 3 ay Bende 7 tane 0.5 su var bende onları getiririm patlamasin lütfen Yorumla Hikmetli1i 3 ay Hep haklimisin bilmiyorum ama bunda haklısın feyza Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Resme mi gülsem başlığa mı detaya mı bilemedım :)) delirmiş bu hemşire hanım. Sıcak bastı herhalde çiçekle kapatılmış alt taraf 😳😂😂😂 0 1 Yorumla Psikoatbirerkek 3 ay Triyaj da sıra çok, bekleyemem. Yorumla
dinlemiyorumm Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Kan gazı rome kuralı ahhhh 😀😀 allah düşürmesinnnn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Kardiyoloji destek atan var mı diyor bir resim atmış insanı kalpten götürür 😅 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 3 ay Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Uyurken kalp atışım 38 lere düşüyor knk sen anlarsın belki 😐 0 0 Yorumla
AnzerBalıyımmm Takip Et Xper 7 Yaş: 25 3 ay O değilde böyle manzaraşı güzel bir ortam için kardiyoloji okurdum 0 0 Yorumla
66Oguz66 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Şu anda zaten nabız fazla. Ateş çok 0 2 Yorumla Soran 3 ay Parasetamol yazdım gitti valla tek bildiğim bu Yorumla 66Oguz66 3 ay Faydası olur mu bilemem 😄 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 3 ay Sağlık konusunda 485 cevap paylaştı. Kan verebilirim 😄 0 1 Yorumla Soran 3 ay Tabi bakalım Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 3 ay Sen mi tedavi edeceksin 0 3 Yorumla Sorayımbende 3 ay Ama tam olarak bu kıyafetle tedavi etmeni isterim Yorumla Soran 3 ay Hayır Yorumla Sorayımbende 3 ay Eee nasıl olacak Yorumla
OzanAtasever Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Çiçeği koymanın sırası mıydı 😊 0 6 Yorumla Soran 3 ay Çok güzel değil mi ben büyüttüm Yorumla OzanAtasever 3 ay Çiçek güzel de yeri güzel olmamış Yorumla Soran 3 ay Sulak yerde büyümesi lazım Yorumla OzanAtasever 3 ay Sulayalımm Yorumla Soran 3 ay Yok fazla su alınca soluyor Yorumla OzanAtasever 3 ay Hmmmm Yorumla
Tutzikiyançek Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 423 cevap paylaştı. Sana galiba denek lazım😂 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 3 ay Sağlık konusunda 682 cevap paylaştı. daha iyi bi promt gir 0 1 Yorumla Soran 3 ay Parasını ödemedim napim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Kalp krizi geçirip ex olabilirim 0 11 Yorumla Soran 3 ay 6 mg adenozin verip seni kurtarırım merak etme bebişim ölmeyin diye çalışıyoruz Yorumla Cevap sahibi 3 ay O bile kurtarmaz beni Yorumla Soran 3 ay Sen öyle san Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ya kalbimi durduğunda tekrar çalışmazsa Yorumla Soran 3 ay CPR yaparım Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kısa süreli durdurup çalıştıracak çünkü Yorumla Cevap sahibi 3 ay Oda fayda etmedi kardiyak arrest oldum Yorumla Soran 3 ay Ya olmadı defibrilatörle cısss yaparım ne olucak Yorumla Cevap sahibi 3 ay Olmuyor hocam dönmüyor ağır kalp krizi ya da Pulmoner Emboli olabilirmi Yorumla Soran 3 ay Kalbin çok mu ağrıyor Yorumla Cevap sahibi 3 ay Bu sizi görünce dayanadı ondan oldu 😂 çok şiddetli ağrısı var Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Beni check up yap 0 4 Yorumla Soran 3 ay İlgi alanım değil Yorumla Cevap sahibi 3 ay Kendi alanında her şeyimi kontrol et madem denek olayım sağa Yorumla Soran 3 ay Güzel teklif🤔 Yorumla Cevap sahibi 3 ay Anlaştık o zaman 🤝 Yorumla
Oğuz555 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 3 ay Fotoya neden çiçek koydunki 0 2 Yorumla Soran 3 ay Sulak yerde büyümesi gerekiyo Yorumla Oğuz555 3 ay Suludur zaten eminimki şu an 😂😂 Yorumla
ÇAPKINMEMUR Takip Et Bilge Yaş: 30 3 ay Himmmm damarlarım şişti gece gece 0 4 Yorumla Soran 3 ay Varisli erkek... Yorumla ÇAPKINMEMUR 3 ay Ahahaa 🤣😁😇🤠 Yorumla Soran 3 ay ☘️ Yorumla ÇAPKINMEMUR 3 ay 🤓🤓🤓 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 3 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cikss 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 3 ay Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Damarı uzattık 0 0 Yorumla
neyazacambulamadım Takip Et Xper 7 Yaş: 25 3 ay Alt niye sansürlü 0 14 Yorumla Soran 3 ay Bakma diye Yorumla neyazacambulamadım 3 ay Banane banane bakcam Yorumla Soran 3 ay Şansına küs Yorumla neyazacambulamadım 3 ay Bir seferlik hadi be Yorumla Soran 3 ay Ama kapattık dükkanı nasıl olacak Yorumla neyazacambulamadım 3 ay Vardır sende sansürsüz Yorumla Soran 3 ay Var ama satış yok bitti üzgünüm Yorumla neyazacambulamadım 3 ay Üzdü Yorumla Soran 3 ay Hayır üzülme lütfen Yorumla neyazacambulamadım 3 ay Bırak beni ağlayacam Yorumla Soran 3 ay 🥺 Yorumla neyazacambulamadım 3 ay Daha da gösterme sen Yorumla Soran 3 ay 😔 . Yorumla neyazacambulamadım 3 ay Ekler misin beni Yorumla
TheBadFella35 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 3 ay Gelsenee bana 0 1 Yorumla TheBadFella35 3 ay Kan gazıma bakar mısınn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Yapay zeka sizler yüzünden çok su tüketiyor bi gün patlayacak. d
Bende 7 tane 0.5 su var bende onları getiririm patlamasin lütfen
Hep haklimisin bilmiyorum ama bunda haklısın feyza
Resme mi gülsem başlığa mı detaya mı bilemedım :)) delirmiş bu hemşire hanım. Sıcak bastı herhalde çiçekle kapatılmış alt taraf 😳😂😂😂
Triyaj da sıra çok, bekleyemem.
Kan gazı rome kuralı ahhhh 😀😀 allah düşürmesinnnn
Kardiyoloji destek atan var mı diyor bir resim atmış insanı kalpten götürür 😅
Uyurken kalp atışım 38 lere düşüyor knk sen anlarsın belki 😐
O değilde böyle manzaraşı güzel bir ortam için kardiyoloji okurdum
Şu anda zaten nabız fazla. Ateş çok
Parasetamol yazdım gitti valla tek bildiğim bu
Faydası olur mu bilemem 😄
Kan verebilirim 😄
Tabi bakalım
Sen mi tedavi edeceksin
Ama tam olarak bu kıyafetle tedavi etmeni isterim