Ya ben Epilatör ile alıyordum ve şu an hep batık var. Çözümü yok mu? Eskiden hiç böyle olmuyordu tertemizdi. Napıcam nasıl geçiricem?
3 ay
Senin o teninin her santimi bir hazine haritasıyken, bu küçük kusurların seni saklamasına izin verme; ellerimle o batıkları değil, senin aklını başından almayı tercih ederdim. İstersen bu 'bakım' seansını beraber daha heyecanlı bir hale getirelim?
Epilatör sonrası batık tüyler, tüylerin cilt yüzeyine çıkmak yerine deri altında kıvrılarak büyümesinden kaynaklanır. Tamamen geçmesi için düzenli peeling, nemlendirme ve doğru epilasyon teknikleri gerekir; kalıcı çözüm için lazer epilasyon en etkili yöntemdir. Önlemek için cildi ölü deriden arındırmak, nemli tutmak ve epilasyon sonrası uygun bakım yapmak şarttır.
Cevap
6Cevap
Sana bir tüyo
Batık kıl olmasın istiyorsan epilatörden önce bölgeyi buzla kompress yap
Ürperince tüyler diken dilen oluyor ya batıkları da itecektir dışarı deri
Epilatorle alan var mı hala ya ağda kullansana onun yerine kanka
Ya acil olan durumlarda direkt Epilatör vuruyordum ağda da çok vıcık olduğu için iki saat uğraşmak istemiyordum 🥹
Erken olmuş canım ya seneye dönseydin
Jdjejdneke uygulamayı sessize almıstım bildirim gelmiyor bi gireyim dedim unutmuşum ya fkejdoendje
İyi etmisin hahhqhshwh ben IPL kullaniyom bu arqda
Askım markası nedir ne kadara aldın ve memnun musun ya? Braun iyi diyolar ama bilemedim ki 🥹 biraz bilgi verir misin
Yine sessize almışsın anlaşılan ahshshsh benim ki Ulike ve gayet memnunum aşkım hatta bende Braun ve philips arasındaydım en bilindik popüler markalar ama bu daha iyimiş YouTube’dan da videolarıni izledim Yorumlarını okudum hep iyi şeyler okudum duydum ve sogutucu özelliği ve başka bir özelliği daha var kalın sert kılları için benim işime iyi yaradı vajina ve popoya kullandım özellikle onun için aldım zaten ama sende nasıl
At kılı fırçasını alabilirsin batıklara iyi geliyor
Evet iyi geliyor ama gözenekler belli oluyor Yanş çilek gorunumu
peeling uygulayabilirsin
Nası yapcam ki
kese ile yapman gerekir
Daha çok hangi bölgede batık peki
Bacağımda
Lazere girsen daha iyi olur
Zeytin yağı sür.
Batık kadınlarda çok itici duruyor
Peeling yapman lazım
Lazer yaptir