Arkadaşlar panik atak ve sağlık anksiyetem var 2023'ten beri ama 5 gündür geçmeyen bi boşluk ve ölme hissi vardı psikiyatriste gittim sabah için 50 mg Lustral yazdı akşam yatmadan da yarım tablet Xanax verdi ama Xanaxı kullanmaya korkuyorum aranızda kullananlar varsa biraz anlatabilir mi nasıl bir ilaç? (Kontrolü kaybetmekten korkuyorum iştahım kapandı daha fazla iştah kapanması yapar mı?)
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kontrol vs kaybetmezsin max miden agrir birkac gun o da belki
Uykudan falan uyandırır mı xanax peki
hayir
Merhaba banada yazdi doktor bende icmeye korkuyorum basladiniz mi ilaca
Başladım iyi ki başlamışım diyorum kuş gibi uyutuyor kesinlikle sarhoşluk hissi yok
Kac mg iciyorsunuz
50
Kendiliğinden geçmez mi?
Geçecek gibi bir şey değil
Neden?
Beynin öleceğine inanıyor sürekli kafada kurduğuna inanıyorsun mesela uykum gelince gözüme ağırlık çöküyor ben bayıldığımı düşünüyorum 3 gün önce kalp krizi geçirdiğimi düşünüyordum ekg normal gelmeden önce şimdi de beyin kanaması geçirdiğimi düşünüyorum
Aynı kafadayız biraz ilaca başvurma, her şey zihinde bitiyor. Bugün ve daima çok güçlü, sağlıklı ve zengin biri olduğunu düşünirsen bunu kendine söylersen bunlar olur. Kendine hep poo pozitif şeyler söyle, hayatından negatif, Olumsuz düşünceyi çıkar. Kimseyi umursama, hayat senin hayatın. Pişman olma hiçbir şeyden. En önemlisi kendini sev bunu söyle kendine hergün, teşekkür et 7 kez. Sonuçları söylersin, zaten biliyorum neler olacağını. Bende kanser geçirdim ama iyiyim şu an bende öldüm sanmıştım çok çektim. Hastalığa değil sağlığa odaklan bunu hastayken bile yap zor olsa da çok etkili bir formül.
Xanax ağır gibi sanki
Maytap mı yoksa ciddi misin
Öyle şeyler duymuştum ve okumuştum gibi ama sen yorumlara bakma. Bana kötü gelen sana iyi gelebilir. mesela lustral hafif ilaçtır ama bana hiç yaramamışti vücudumu aşırı kasmısti hatta konuşamıyordm ellerim titriyordu
Xanax peki uyumadan önce alacağım uykudan falan uyandırır mı
O kadarını bilmiyorum. Sen çok araştırma doktor dediyse al. Memnun olmazsan değiştirir zaten
Bnde de var o hastalık takıntısı. Hastane de gezmedik bölüm kalmadı hala da gidiyorum ikna olamıyorum ama yüzde yüz psikolojik
Öyle bir hastalığım yok şükür