Merhaba ben uzun süredir anksiyete ve panik atak tedavisi görüyorum xanax kullanıyorum. Xanax kullanıp bırakan bıraktıktan sonra çekilme hissi yaşayan var mı acaba?
1 ay
Merhaba ben uzun süredir anksiyete ve panik atak tedavisi görüyorum xanax kullanıyorum. Xanax kullanıp bırakan bıraktıktan sonra çekilme hissi yaşayan var mı acaba?
Psikoloji ilaçları sorunu çözmez. Sadece gevşetir. Kafana takmamani saglar. Sorunlarınla sakinleşerek değil yusyuze gelerek oturup hakkında düşünerek ve kendine yeni bir yol çizerek kurtulursun. Bu yolda sana rehber danışmanlık yapmak isterim şayet böyle bir yol seçersen.
Cevap
5Cevap
Pozac kullanmıştım uzun süre beyin elektriklenmesi yaşadım
Bir anda bırakınca evet ama xanax ve pozac çok ayrı ilaçlar diyebiliyorum. Xanax benzo grubu bırakması çok zor..
Geçmiş olsun o kadar bilgiye sahip değilim
Teşekkür ederim
Evet birden biraktirmiyolar sanırım
Doz doz bırakılıyor fakat doz düştükçe etki geçince daha kötü yapıyor
İlaç vermedi sadece doz azaltmaya gidiyor yarım çeyrek vs ama doz düştükçe yaşadığım yan etkiler var onu sormak istedim olan var mı diye
Nekadar oldu bırakalı
Henüz bırakmadım bırakma aşamasındayım
Doktorun söylemleri nedir rahatsızlığın için kullandığın ilaç çok yüksek uyusturur ve uyutur
Evet bana çok iyi geliyor ama panik atak anında geçiren tek ilaç ama bağımlılık yaptı ve bırakmam gerektiğini söyledi bırakırkende acaba bende olanlar herkesde oluyormu diye merak ediyorm
Olur tabi ağır ilaç sadece zihin uyusturur gevşetir bu emin ol sadece günü kurtaran bir uyusturucu
İşte bende günü kurtarmaktan bağımlısı oldum sanırım
Ama bunu doktorun kesmesi gerekti hatta onla başlaması hata senin rahatsızlığının tedavisi zihni farklı yöne yönlendirmek yüzleşmesi bu saglamak korkularını bu şekilde yok edersin
Doktorumu değiştirdim şuanki doktorum xanaxı bıraktırıyor zaten ama doz azaldığı için yan etkileri çok daha kötü yapıyor acaba yaşayan var mı öğrenmek istedim
Çok şallar seni irade koyman gerekir yakın bir arkadaşım yaşamıştı ondan biliyorum
Hapçı da geldi tam oldu
Çekilme derken
İlacı bırakırkenki ilacı bıraktığın için yaşanılan yan etkilere deniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?