Genelde çiftler birbirlerine istemedikleri ve ranatsız oldukları şeyleri söylemekte veya istedikleri şeyleri söylemekten çekiniyorlar biz burada aracı oluyoruz ilk kadın ile konuşuyor sonra eşi ile konuşuyoruz herşeyi not alıp sonra toplu bir konuşma yapıp uygulamaya geçiyoruz
Boş yapma ile alakalı bir konu yok hanımefendi istediğiniz jinekoloğa sorun var mı yok mu en çok yaptığı iş bu değil mi diye biz bu şekilde çok sayıda sorun çözdük burada güzel bilgilendirici bir soru soruyoruz manupüle etmeyin lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır yaşamam.
Cuckold fantezisi var bunun😂😂
doktormuş 😂😂
ben de haydar dümen
Lütfen böyle kötü benzetmeler yapmayın hanımefendi biz işimizi yapıyoruz ve ne kadar çok sonuç aldığımız ortada
Mahkemeye verirler sahte doktorlar hapiste hep
Verebilirler mahkemede açıklayamayacağım hiçbir şey yok hanımefendi rahatım bütün belgelerim diplomalarım ve ruhsatlarım mevcut
Şikayet edeyim o zaman bakalım ne olacak
Edebilirsiniz
tew dili tev kendin cozemiyorsun araci mi kullaniyorsun coukcold gibi
O şekilde değil beyefendi kadınların ve erkeklerin isteklerini ve neden rahatsız olduklarını konuşaraktan bu sorunu çözüyoruz
ya kendi arasinda konusup cozemeyen bi cift aracilarla cozduklerini sanirlar bence
Genelde çiftler birbirlerine istemedikleri ve ranatsız oldukları şeyleri söylemekte veya istedikleri şeyleri söylemekten çekiniyorlar biz burada aracı oluyoruz ilk kadın ile konuşuyor sonra eşi ile konuşuyoruz herşeyi not alıp sonra toplu bir konuşma yapıp uygulamaya geçiyoruz
sanirim en cok fatnazi bolumunde konusamama var degil mi
Genelde yaptığı şeylerde onun zevk almaması durumumu dile getiremiyorlar ve fantezi konusu çok oluyor evet
bireylerin kendine guven problemi sanirim on plana cikiyor belki de partneri tam manasi ile taniyamama
At yalanı zikiyim inananı aq
Gereksiz cevap vermeyi bırakın lütfen güzel bir soru sordum cevabınız yoksa hiç yazmayın
boş yapma
Boş yapma ile alakalı bir konu yok hanımefendi istediğiniz jinekoloğa sorun var mı yok mu en çok yaptığı iş bu değil mi diye biz bu şekilde çok sayıda sorun çözdük burada güzel bilgilendirici bir soru soruyoruz manupüle etmeyin lütfen
at yalanı seveyim inananı