ama biz kağıt üzerinde olmayacağız sadece diye anlaşmıştık
bunları söylememin sebebi bağlılığımızı bilmeniz. aynı zaman da imkanları buna göre değerlendirmeniz için, rica ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benim bir arkadaşım gitmişti eşiyle birlikte. fiyatı bayağ tuzluydu bunların gittiği uzmanın. ilk seanslarda işe yaradı. ama boşanmalarına engel olamadı maalesef. eğer aradaki sorun ciddiyse ben dışarıdan bir yardımın işe yarayacağını düşünmüyorum. bununla birlikte kadınlara yardım kuruluşlarında çalışan bazı uzmanlar bunu ücretsiz yapıyorlar bildiğim kadarıyla
evli değilsem ben?
çift terapisi ne yapar bilmem de denenmişin denemesi olmuyor ayrıyken aşkından ölüp bitiyor birleşince de dişini gösterdiği ilk kişi sen oluyorsan uzak dur yoksa sonun da kaybettiğin zaman a acırsın
ya biz iyiyiz
iyi olduğumuzu biliyorum
gözüne perde iniyor. kötü olan benim sanıyor hayır değilim
bunu görmesi lazım
çok ağır bir kayıp yaşadı hem de çok zor bir şekilde
brbirimizi seviyoruz
Amerikayı keşfettirirler. İşin aslı biraz soğuyunca araya mesafe giriyor ve bir çok şey konuşulmuyor ve ne hikmetse o konuşulmayan şeyler daha sonra kendini daha bir belli ediyor sıkıntıya sokuyor. Terapist bunları konuşturur anca. Düzelir gibi ama sorun olmasa da zaten baştan iletişim bozukluğu yaşamazdın. Köküne inmedikçe sorun devam eder bence.
bulundugun yerdeki belediyeye sorabilirsin eskiden yardim ediyorlardi.
sağlık ocağı mı belediye mi
bir de lütfen aile planlama dediğim şeyden mi bahsediyorsunuz? çünkü o çocuk yapmak ya da yapmamak ile ilgili sorunlarla ilgileniyor diye biliyorum. yardımcı olabilirler mi?
çok iyi olur teşekkür ederim. istanbulda anadolu yakasında oturuyoruz
teşşekür ederim
Cevap
6Cevap
paran yoksa sana bi tavsiyem var...15-20 gün boyunca görüşmeyin...ama bunun bi garantisi yoktur kumar oynamak gibi bi yöntemdir...ya pişman olup herşey düzelir yada başkalarına yönelir kişi...eğer hiç başka çaren kalmadıysa bu yöntemi uygula ama...
öyle de oldu. döndük dayanamadık
ben bana kötü davranmadan dolayı korkuyorum artık senden, uzak duruyorum artık senden diyerek görüşmedim hiç
sonraki görüştüğümüzde yine dayanamadık devam ettik
ama sorunlarımız bizi yine bu duruma getirdi. yaşadığı şeyler yüzünden travma geçiriyor bunun farkındayım. ama bana patlıyor durum
ben ona hiçbir şey yapmadım
gözüne perde iniyor
desteğe ihtiyacımız var
benim de hatalarım var ama karşılığı bu kadr büyük değil
o iyi değil
desteğe ihtiyacmımız var
yalnız nereden destek alabileceğimi bilmiyorum
bu konuda yardımcı olur musunuz
peki çift terapisi yapınca ne oluyo düzeliyomu herşey ona aile terapisti deniliyo çift terapisti dedin iş başka yöne kayıyo unutma
o zaman aile terapisti
biz kendimiz düzeliriz. sadece desteğe ihtiyacımız var. yani düzelecek her şey. düğüm olduk böyle
nerede nasıl ulaşabileceğim bunlara?
sorunları buyutuyorsun bence... her kız bunu soyluyor... benımkıde dahıl...
sen diyor musun ona
bıktım. yalan söylüyorsun sürekli diye
yalan söylediğim bir şey yokken üstelik
beni yalan mı söylüyor acaba diye düşüne düşüne yalancı yaptı. dayanamıyorum böyle olmasına. anlatıyorum. kopuyor bir yerden sonra
kesinlile destek gerekli bize. benim içim parçalanıyor artık çok yoruldum
evet dıyorum ama bu sınırlı olmamdan kaynaklanıyor... bıkmıs olması senı sevmedıgı anlamına gelmez...aynı seyı tasamaktan sıkılmıstır. sende yalan soylemıyorsundur ama ona dogru gıbı gelmeye bılır... eve gıdıyorum demıssındır... yolda bır arkadasını gormussundur ona gıtmıssındır bunuda ona soylememıssındır mesela o arayınca sende arkadaslardayım dıyorsundur .. oda hanı eve gıdıyordun yalanmı soyluyorsun dıye sınırlenebılır kıza bılır... normaldır ... zaten bunlara aldırmıyorsa sorun vardır...
sinir var evet.
ama öyle değil bu
öyle duruma düşemem çünkü her adımı anlatıyorum ona bu ara. güzelce anlatmama rağmen yalancısın gibi sözlerle çıkışıyor bana. senin bahsettiğin gibi bir durum değil
Terapistinizi NLP eğitimi de almış biri olarak seçin.
Eşin artık seni istemiyorsa, çift terapisi işe yaramaz.
eşim beni istiyor.
eşim beni her zaman istiyor
ama dertlerimiz o kadar büyüdü ki artık çözülmemesi bıkkınlık noktasına getirdi
istiyor ki her şeye rağmen birlikteyiz
O zaman çift terapisi size yardımcı olabilir.
Merhaba kesinlikle almalısınız bir uzamana gidiyorum çok işe yaradı değişim
piskologlar yönlendiriyo sanrım ama sorun ne ki ?
sorun ilişkimiz. tek başıma halledemiyorum artık dışarıdan desteğe ihtiyacım var.
birbirimizi seviyoruz ama sorunlarımız aştı artık
mesela ona hiç yalan söylemediğim halde o sürekli her an yalan söylediğimi düşünüyor
içim huzursuz diyor bana ben de anlatıyorum ona bak böyle böyle oldu diye her ayrıntısıyla anlasa da yine yalan söylediğimi düşünüyor
desteğe ihtiyacımız var
ve artık canım da yanıyor
hayır
Sorun nedir tam olarak?
ben özel değilim dedi mesela en son
oysa özel
hatta çok özel
hatta en özel
ama gözü döndü
Tam olarak anlamadım ki ne demek istediğini.Cinsel sorun mu var ?Tam anlatırsan?
cinsellik açısından bir sorunumuz yok.
o kadarı da değil
ona bir şey demiyor ama özel değilim dedi en son. bu da bir sorun diye örnek verdim
Hangi ilde yaşıyorsun?
istanbul
terapist varda paralı giedemezsin sanırım öyle mi?
paralı gidemem... ama yardıma ihtiyacım var
Bakırköyde bu konu ile ilgili yardım alabilirsin araştır istersen.
bakırköyde nasıl bir yardım? nereden başlayacağım bir de
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde vardır mutlaka bu konu ile ilgili psikolog.
tamam, teşekkür ederim
Var benim bildiğim psikolog ama ücretli olduğu için bakırköy var aklımda araştır netten.Destek olmaya çalışırım yinede sorun olursa.
ücret ne kadar oluyor?
Ben sormuştum kendim için seans 150 tl nakit demişti 50 dakika çift için bilemem ama.
of çok pahalıı
250 300 olan bile var tek kişi.Bu uygun yine.
evet aslında uygun.
ama ailem olmadan düşününce nasıl arşılarım. nasıl karşılarız. bir de daha teklif edeceğim ona
Özelde daha iyi olur bu işler.Benim çıkmam laızm şimdi.Görüşürüz sonra.
tamam. teşekkür ederim
Belediyeler veriyor diye duymuştum..
nerede ve nasıl bir şey
aile planlaması diyorsan o tüp bebek falan desteği sağlıyor diye biliyorum
bizimle alakalı olabilir mi?
Durumunuzu bilmiyorum ama.. Evliler için veriliyor diye biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar