Özele gidince dünyanın parasını veriyorsun şu an çalışmıyorum evden ektiğini belli ettiğin bir iş var kozmetik satış yapıyorum belki Nisan 'ın başı gibi giderim ama o zaman da geç kalır mı biraz ağrım var çok hafif devlete gidip mi yaptırmalıyım doktor araştırıp ya da direkt özele mi gitmeliyim para yatınca ama ya geç kalırsam fikir verebilir misiniz?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
diş hastanesinin google yorumlarına gir orsdan iyi yorum alan doktor varsa seç birini.
bir de ilçeden almak yerine merkezi yerlerden al. gelişmiş hastane olsun. küçük polikinlikler değil. onlar tecrübesiz oluyor.
Merkezdeyim zaten ama berbat bir hastane var içinde birkaç iyi doktor varmış ben bakamıyorum nasıl bakıyorsunuz Ben yazsam siz baksanız olur mu
google hangi diş hastahanesi ise yaz orada yorumlar dicek oraya tıklıcan sen bi kendin yaz bulamazssan buraya yaz oranın ismini
Yorumlara bakarak gidemem ki yani iyi yapar ama sana iyi gelmez mesela kanal tedavisini kötü yaparsın normal başka bir şey iyi yapar ya bir tanıdık şart illa yani Ben gittim sen de git falan der ya o şekilde düşündüm ben
devlet hastanesi olduğundan öyle yorumlara gerek olmaz doktora faydası yok çünkü. her türlü randevuları doluyor devlette.
. özel olsa dediğin gibi kandırmaca olabilirdi yorumlarda.
devletin elinde tüm imkanlar var. öyle düşün. özeller parana göre iş yapacak. kimisinde bazı cihazlar yoktur. röntgen bile çekmeden işlem yapan özeller var.
Ben bir tane yemek diş çektirdim özelde o kadar iyi ki eminim iyi yapacağını ama ne kadar yapar Nasıl yapar benim diş o zaman açıyorum şu an hafiften bir ağrı var
İmkan varsa direk özele bir çok kişi devlet doktorundan şikayetçi
He iyi doktorlar da vardır muhakkak ama bende zar zor özelde yaptırdım ama memnunum
Devlete git işte direkt
Ama doktor araştırmam gerekiyor zaten daha önce iki dişimden oldum özele gitmiştim hiç araştırmadan devletteki doktorları aratmıyor sağ olsun
Tabiki özel ama para yoksa devlette idare eder
Bundan önce iki dişim için özele gittim iki dişim de düştü yanlış kanal tedavisi yüzünden ama adam devlet hastanesi doktorlarından daha kötü zorla diş hekimi olmuş gibi esnaf olacakmış yanlışlıkla hekim olmuş öyle düşün ağzı ne güzel laf yapıyor ama çok iyi tezgahtarlık yapıyor
Onlardan çok maalesef kötü bir tecrübe olmuş senin ki, ben bir kez gittim özele çok memnun kaldım, ömürlük diş yaptılar