Sağlık 3 ay Göbeğimin bir günde bu kadar şişmesi normal mi 2kg fazla gözüküyorum tartıda? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 https://ibb.co/hPpdgHt Güncellemeler3 ay Eskisi gibi oldu🥳🥳🥳🥳🥳 Göbeğimin bir günde bu kadar şişmesi normal mi 2kg fazla gözüküyorum tartıda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Canflow Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Pek değil gibi ama doktor olmadığım için sallamayayım da şimdi şundan bundan diye. 1 4 Yorumla Soran 3 ay İner mi acaba sabaha normalde 46kiloyum 48gözüküyroum Yorumla Canflow 3 ay İner diyemem inmez de diyemem sodadır , mide hapıdır , karnını ovmaktır. Bunları bir dene istersen. Yorumla Soran 3 ay Midw hapı ne alaka saat 1 ne sodası ya Yorumla Canflow 3 ay Yahu soda ne yapar? Ağızdan gaz çıkartmanı sağlar şayet sorunun buysa gaz sıkışması yani çözümü de budur çıkartmak. Yorumla
Yengecliktenistifa Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 3 ay iç hastalıkları uzmanına görün alerjin hassasiyetin olabilir 0 2 Yorumla Soran 3 ay İner mi acaba sabaha normalde 46kiloyum 48gözüküyroum1günde 2kilo almam mümkün mü Yorumla Yengecliktenistifa 3 ay Şişkinlik olmuş alerji testi yapar her şey çözülür normal değil bu git derim Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 353 cevap paylaştı. Tabikide değil ama yemekten hemen sonra ise bilemedim 0 4 Yorumla Soran 3 ay Hayir hemen yemekten sonra değil Yorumla Yamaal 3 ay Bir kontrol yaptırmaktan zarar gelmez git yaptır Yorumla Soran 3 ay İner mi acaba sabaha normalde 46kiloyum 48gözüküyroum Yorumla Yamaal 3 ay Hmm bilemedim sıvı mi tutuyor vücudun acaba Yorumla
Snmlle Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Yediğin bişey dokunmuş olabilir gaz sancın var mı rahat yapabiliyormusun 0 0 Yorumla
Anlamınıbilmekkkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Hasta olabilir misin normal değil 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 3 ay Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı. Yuh nasıl şişmiş öyle 0 0 Yorumla
Pharmacist034 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 3 ay Ekmek yiyosundır tatlı yiyosundur 0 4 Yorumla Soran 3 ay İner mi acaba sabaha normalde 46kiloyum 48gözüküyroum Yorumla Pharmacist034 3 ay İner yoğurt ye ekmek tatlı çikolatanyeme şişirir Yorumla Soran 3 ay Bir günde 2kilo almam di mi Yorumla Pharmacist034 3 ay Yok be almazsın Yorumla
Mir21722172 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 3 ay Yediğin yemekle ilgili gaz var 0 4 Yorumla Soran 3 ay Bide çok su içtim ama tuvalete geçemiyorum Yorumla Mir21722172 3 ay Gecsen rahatlarsın Yorumla Soran 3 ay Gider mi sence bu göbek Yorumla Mir21722172 3 ay Gider merak etme Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 956 cevap paylaştı. Şiskinlik vardir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Pek değil gibi ama doktor olmadığım için sallamayayım da şimdi şundan bundan diye.
İner mi acaba sabaha normalde 46kiloyum 48gözüküyroum
İner diyemem inmez de diyemem sodadır , mide hapıdır , karnını ovmaktır. Bunları bir dene istersen.
Midw hapı ne alaka saat 1 ne sodası ya
Yahu soda ne yapar? Ağızdan gaz çıkartmanı sağlar şayet sorunun buysa gaz sıkışması yani çözümü de budur çıkartmak.
iç hastalıkları uzmanına görün alerjin hassasiyetin olabilir
1günde 2kilo almam mümkün mü
Şişkinlik olmuş alerji testi yapar her şey çözülür normal değil bu git derim
Tabikide değil ama yemekten hemen sonra ise bilemedim
Hayir hemen yemekten sonra değil
Bir kontrol yaptırmaktan zarar gelmez git yaptır
Hmm bilemedim sıvı mi tutuyor vücudun acaba
Yediğin bişey dokunmuş olabilir gaz sancın var mı rahat yapabiliyormusun
Günde 2 kg oynar normal
Birsey dokunuyor mu?