Sağlık 3 ay Saatlerdir geçmeyen karın ağrısı neden olur, ne zaman doktora gitmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler3 ay Kabızlıkta var ama bu kadar ağrı yapar mı bilmiyorum belimde ağrıyor uyuyamıyorum ağrıdan Saatlerdir geçmeyen karın ağrısı neden olur, ne zaman doktora gitmeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kabızlık felaket ağrı yapar. Sen yine de bir ultrasonla baktırt. Allah muhafaza apandisit olur falan. 0 4 Yorumla Soran 3 ay Allah korusun Yorumla u DedektifMinnie 3 ay Kasıkta ağrı var mı? Sağ tarafta? Yorumla Soran 3 ay Yok karnın ortasında ağrı var ama değişiyor genelde ağrı ortada bazen yayılıyor Yorumla u DedektifMinnie 3 ay Kabızlıkta olabiliyor bu. Yorumla
Kogarashi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Birçok sebebi olabilir gaz sancısı apandisit regl ağrısı gibi gibi başka belirtiler var mı 0 4 Yorumla Soran 3 ay Bel ağrısı vücutta sıcak artışı oluyor Yorumla Soran 3 ay Sık idrara çıkma Yorumla Kogarashi 3 ay Gitmekte fayda var tehlikeli olabilir Yorumla Soran 3 ay Bugün randevu aldım gideceğim Yorumla
Wetphoto Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 3 ay Üşütme nane limon denedin mi 0 2 Yorumla Soran 3 ay Yok Yorumla Wetphoto 3 ay Sıcak su torbası ile ikisini dene Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Kaç yaşındasın kanka regl yaklasmis olabilir 0 10 Yorumla Soran 3 ay 20 regl de olmuyorum ki Yorumla Cevap sahibi 3 ay En son ne zaman olmuştun yaklasmistir Yorumla Soran 3 ay Yaklaştı hatırlamıyorum Yorumla Cevap sahibi 3 ay Oyledir kanka bilirsin yaklastigini aslinda yanma idrara cikma falan oluyor mu Yorumla Soran 3 ay Yanma yok Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hmm korkulacak bisey yok o zaman biseyler sorcam gizliden ciksam yazarmsin Yorumla Soran 3 ay Ne bu napicaksin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Detaylari falan çözüm kanka Yorumla Soran 3 ay Dr musun ki Yorumla Cevap sahibi 3 ay Biseyler biliyoz istemiyorsan sen bilirsin Yorumla
ömocan096 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 831 cevap paylaştı. ılık süt ic hemen keser 0 0 Yorumla
PesimistEP2 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Bu vakıtta doktora gidilmez onun icin yat uyu 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Kaç saat oldu 0 6 Yorumla Soran 3 ay Uyandığımdan beri 17 saat Yorumla Guldumvedurdum 3 ay Kalk git acile Yorumla Soran 3 ay Acil bişey yapmıyor Yorumla Guldumvedurdum 3 ay Gittin mi Yorumla Soran 3 ay Yokta yapmıyor ama Yorumla Guldumvedurdum 3 ay Önemli birşeydir belkide yapar Yorumla
Nikastavros10 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 3 ay Hemen 0 6 Yorumla Soran 3 ay şu an gidemem ki Yorumla Nikastavros10 3 ay Neden kırsaldamısın Yorumla Soran 3 ay Yok tehlikeli bölge Yorumla Nikastavros10 3 ay Nasıl yani Yorumla Soran 3 ay Çevrem tehlikeli tek başına gidemem Yorumla Nikastavros10 3 ay Nerdesinki hangi şehir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kabızlık felaket ağrı yapar. Sen yine de bir ultrasonla baktırt. Allah muhafaza apandisit olur falan.
Allah korusun
Kasıkta ağrı var mı? Sağ tarafta?
Yok karnın ortasında ağrı var ama değişiyor genelde ağrı ortada bazen yayılıyor
Kabızlıkta olabiliyor bu.
Birçok sebebi olabilir gaz sancısı apandisit regl ağrısı gibi gibi başka belirtiler var mı
Bel ağrısı vücutta sıcak artışı oluyor
Sık idrara çıkma
Gitmekte fayda var tehlikeli olabilir
Bugün randevu aldım gideceğim
Üşütme nane limon denedin mi
Yok
Sıcak su torbası ile ikisini dene
Kaç yaşındasın kanka regl yaklasmis olabilir
20 regl de olmuyorum ki
En son ne zaman olmuştun yaklasmistir
Yaklaştı hatırlamıyorum
Oyledir kanka bilirsin yaklastigini aslinda yanma idrara cikma falan oluyor mu