Ya artık sinir oluyorum sivilce gibi patlatmak için bilene uğraştım. İlerde büyür diye de korkuyorum. Kendi geçer dedi ablam dokunma diyor ama rahatsız oluyorum
3 ay
Ya artık sinir oluyorum sivilce gibi patlatmak için bilene uğraştım. İlerde büyür diye de korkuyorum. Kendi geçer dedi ablam dokunma diyor ama rahatsız oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arpacık sanılıyor aslında değil şalazyon aylarca geçmez doktora gitmek istemiyorsan günde 5 6 defa pamukla sıcak kompres yap hatta birazcık yansın anca öyle geçer
Öyle büyuk ve kızarık değil ama. Alt kirpiğimin altında küçük beyaz. Hani sanki hafif bastırsam ordan iltihap çıkacak gibi. Kızarık hiç değil. Şişlik tek o beyaz kısım yoksa gözümün altında falan öyle şişlik bi bölge yok. Googleden baktımda resimlere
Bende de vardı 2 yıl kaldı sonra geçti. Göz doktoruna gittim oda bişey yapmadı
2 yıl da çok değil mi ya😕
Maalesef 🙃 denemediğim şey kalmadı ama geçmiyordu
Sıcak su kompresi denemiş miydin? Buz koyuyordum ben de faydasını görmedim cevaplarda biri yazmış ta bide chatgptde yazmıştı ama oruçluyum ya risk almak istemedim şimdi
Allah kabul etsin orucunuzu. Hayır sıcak soğuk kompresin faydası yok. Göz doktorum bir krem yazmıştı sadece o bile işe yaramadı. Sanırım bunun çözümü beklemek sadece
2 yıl dediğimde sürekli ayni kalmıyor tam düzelmesi o kadar sürdü korkutmuş olmayayım sizi
Göz diye pek bir şey sürmek istemiyorum yakınına. Göz damlası kullandım bi süre belki faydası olur diye ama hiç etki etmedi. Göz doktoru zamanında ablama dokunmuyoruz göz hassas kendisi düzelsin dedi diye gitmiyorum
Evet kendisi düzelmeli. Bunun çözümünün tıpta hala bulunmaması şaşırtıcı ama maalesef yok. Belki sizin çabuk geçer biraz iyimser olalım
Yarım senedir var galiba ya. Ablam kışın geçti benim ki soğuk hava mikrop falan kalmaz düşer diyordu. Havalar ısınınca da şimdi hayal kırıklığına uğradım. Tesekkür ederim yinede 🌸
Küçük takıntılarımız ama kalıcı şeyler de var onları düşünüp kendine biraz moral mi versen napsan. Rica ederim ne demek 🫠
Aynen öyle şükür olsun bunada. Ben yeni aldatıldığım için acaba çirkin miyim kilolu muyum diye her yerime bi takıntılı oldum. Yoksa başkası gormez bilene alt kirpiğimin altında
Dünya güzeli bir kız da aldatılabilir. Takıntı yapmayın güzelliğinizle aldatılmanın bir ilişkisi yok. Sorun tamamen muhattabınızda.
Doktora git
Ablamda da varmıstı ergenlikte. Doktor göz tarafı hassas bir sey yapmiyoruz diyip eve göndermiş. Kendisi de düzelmiş
Geçmiş olsun