Ara ara sosyal anksiyete yaşıyorum doktora ne yapmam gerektiğini söylesem bana önerilerde mi bulunur. Yoksa ilaç mı yazar sizce çünkü çok hafif var ikincisi ise doktoruma kek yapıp getirdim çok sevinecek 😊😅
3 ay
Ara ara sosyal anksiyete yaşıyorum doktora ne yapmam gerektiğini söylesem bana önerilerde mi bulunur. Yoksa ilaç mı yazar sizce çünkü çok hafif var ikincisi ise doktoruma kek yapıp getirdim çok sevinecek 😊😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geçer umarım doktoru dinlemek gerekiyor geçmiş olsun
Teşekkür ederim 😊
1 yıl devam etcen diyolar ilaca bana dedi sen ömür boyu kullancan ben de dedim tamam aşkım dedim ama kullanmadım
Oha sosyal anksiyete için mi dedl ama bende çok çok hafif var kanka bunu kendim yenemez miyim tamam aşkım dedin ha😅😅 peki kanka nasılsin ilacı kullanmadan önce sonra etki gördün mü ben citoles kullandım baya etkisini gördüm %90 yendim
Panik atak vardı bende kalıntısal çok ağır şeyler kullandım ben bi atak geçiriyodum 8 saat sürüyodu yerlerde yuvarlanıyorum ilaç hicbi ise yaramadı
Neli kek yaptın manyak
Manyak değilim akıllım teşekkür etmek amacıyla kek yaptım içimden geldi Ramazan Ramazan yer kızı da zaten hasta ayrıca mozaik kek yaptım çok güzel oldu size yok
Hoşuma gitti ondan manyak dedim. Ne güzel insansın
Teşekkür ederim sağ olun
bulunur dert etme
Teşekkür ederim sence ilaç yazar mı bence ilaç yazmaz şapal yapay zeka sordum dedi ki çok hafif sosyal anksiyete yaşıyorsan ilaç yazmaz önerilerde bulunabilir dedi ya ben aslında gitmeyecektim de ama içim rahat değil çünkü ben major depresyonda olmamın en büyük sebebi sonsuza anksiyeti yaşamamda başka şeyler de vardır her şey üst üste bitmiş de o yüzden tekrar kötü olmuştum hani bunu koruma amacıyla zaten gidiyorum doktora
rica ederim yapay zeka açıklamış yeterli kadar bana laf düşmez
Tamam teşekkürler
Devlet hastanesiyse direk yazar ilacı rahat ol ;d
İyide ben iyiyim ki hafif sosyal anksiyete var niye yazsın sus
Devlet hastanesini banamı anlatıcan
Doktora 6 ay dedi 2 ayda ilacı kesti sen doktor kadar iyi mi biliyorsun
Kac yasındasın sen
yaşım belli 18 yaşındayım benn