Sizce yanlış anlar mı Sadece öyle İçimden geldi yapmak istedim Hani demez değil mi bu kız deli bu kız normal değil yani ilaç yazayım demez inşallah
3 ay
Sizce yanlış anlar mı Sadece öyle İçimden geldi yapmak istedim Hani demez değil mi bu kız deli bu kız normal değil yani ilaç yazayım demez inşallah
Ben de korsan yolcu taşıyorum parasını alıyorum karşılığında bunu yapıyorum doktor da maaş karşılığında bunu yapıyor ama bize kimse hediye getirmiyor hep doktorlara neden acaba
Çünkü onlar doktorlar bana yardım etti benle ilgilendi birde kavga ettiğim bir tane doktor daha var onada hediye götürcem 😂😂
Biz de yardım ediyoruz hatta mühendisim onların kullandığı aletleri senin oraya ulaşımını sağlamanı her şeyi benim meslektaşlarım yapıyor biz olmasak ondan yardım alamazsın
Sen yardım etseydin Ben de sana daha fazlasını yapardım ben bana yardım edenlere küçük bir hediye alıyorum Bu sadece doktorlara özel değil ki yanlış anlama lütfen😊
Tamamdır bir daha doktora giderken çağır seni ben götüreyim para da istemeyeceğim
Sebep?
Yardım işte ben de hediye almak istiyorum
Hahaha teşekkür ederim gerek yok
Cevap
3Cevap
gerek yok bence ama yapabilirsin
Teşekkür ederim yapcam 😊
Teşekkür etmene gerek yok onların görevi o zaten
Ama çok tstlı hanım hanımcık biri içimden geldi ama bu yüzden ilaç yazar diye korkuyorum 😂😂
Yok yazmaz o yönden korkma verceksen ver ama değmez yani
Niye ya bende mutlu olcam oda ailesi var onun birtane kızı var hasta o yer
Ne peroblemin var
Majör depresyon sosyal anksiyete ama yendim iyileştim teşekkür etmek için yapcam bugün
Aaaa nasıl yendin ya bende de hafif depresyon ve sosyal anksiyete var ilaç mı verdi
Şimdi ben sadece kendimi ilaçlara vermedim Ben sürekli Çok araştırma yapıyordum gerek ilaçlar hakkında olsun gerek hayatla ilgili olsun işte Depresyonda olan insanları gözlemledim bu süreçte benimle aynı durumda olan insanlarla konuştum ve şunu fark ettim birçok insan kendilerini ilaçlara verip hiçbir şey yapamadıklarından dolayı iyileşemiyorlar ben sadece ilaçlara Kendimi vermedim Ben yaşam tarzımı da değiştirdim Spora başladım diksiyon çalışırım derslerimi artık odaklandım ve beni major depresyondayken yalnız bırakan insanlara da hayatımdan çıkardım Şu an hiçbir arkadaşım yok sadece bir tane tek arkadaşım var
İşte yani bencede ilaçların pek bir etkisi yok sadece kısa süreliğine etki yapıyorlar
Ilaçların etkisi var İlaçlar olmasa sen Majör depresyondayken kendin çıkman çok zor olur ilaçların etkisi yok demek Bence ilaçlara saygısızlıktır bu ilaçları kullandığın zaman sana güç veriyor bazı şeyleri daha mantıklı düşünmeni sağlıyor nasıl diyorsun sen ilaçların etkisi yok ilaçların etkisi olmazsa Sence Doktorlar 6 yıl Tıp okur mu sence ilaçların etkisi var ama ilaçlar Senin iyileştirmiyor örnek veriyorum 6 ay düzenli boyunca ilaçları kullanırsan Sen evet kendini bir sürü iyi hissedersin ama hayatını değiştirmeyip yine aynı şeyleri yaparsan o bataklıkta her defasında daha çok batarsın
İşte onu demek istiyorum bide o ilaćların yan etkisi var diyorlar
Ilaçların bende yan etkisi olmadı sadece Mesela şey oldu bir tane ilaç yazmıştı o ilaç biraz bana ağır gelmişti böyle beni biraz yavaşlatmıştı ama o ilacı bıraktım şu an yavaş yavaş eski Halime dönüyorum bunun yanında şunu da söyleyebilirim çok fazla iştahımı açmıştı mesela gecenin üçünde kalkıp yemek yiyebiliyordum ama çok kilo yapmadı Ben de yani öyle çok fazla kilo alan biri değilim Ben ilaçların yan etkilerinden çok etkisini gördüm ben de işe yaradı
Kullanan bir arkasim vardi baya kötü idi kullandi iyilesti baya ama çok zayifken baya kilo aldï
Kilo alma durumu normal iştah açıyo çünkü birde ben antidepresan kullandın astipiskotikler kilo aldırır
Antidepresan kullanıyor oda zaten bir tek bunu yazıyor
Ya cidden ben ne yapıcam bilmiyorum
Dediğim gibi ilaçları düzenli kullan seni depresyona sokan şeyleri çöz ve hayatımı değiştir başka bi şey yapmana gerek yok
Gitmedim daha gideyim mi gitmeyeyim diye düşünüyorum
Sen devlete gittin değil mi
Psikolog dahs iyi diyorlarda oda oara alıyor baya
Ben olsam giderdim ölümle burun buruna gelmişsin en azından git ilaçları kullan belki iyi olursın ama dediğim gibi ilaçlar güç erir enerji verir iyileştirmez kalıcı iyileşmek istiyorsan senin bir şeyler yapman lazım
Ölümle burun buruna mıyım korkutma beni
Ben ölümle burun buruna kaldığım ın gittim sen majör depresyon yaşıyom dedin majör depresyon yaşayanlar ölmek isterler
Hayır benimkisi o kadar ağır değilde sadece bişey yapmak içimden gelmiyor
Bir şey yapmamak içimden gelmemesi ile depresyon tanısı koyamazsın depresyon sanıldığı kadar kolay bir şey değil
İste depresyon degil benim tam olarak özgüven eksikliği
O zaman özgüvenini yükseltmek için bir şeyler yapman gerekiyor disiplin oluşturacaksın bu böyle depresyon dediğin şey enerjin olmaz hiçbir şeye sürekli kötü şeyleri düşünürsün hayata her şeye negatif bakarsın ona buna sataşırsın Gece bazen ağlarsın İşte bu da depresyondur
Bişey yapmak da içimden gelmiyor işte
Bir şeyler yapmak içinden gelmiyorsa bu hayatta ilerleyemezsem Benim de hiçbir şey yapmak içimden gelmiyorum bazen Ama yine de yapmak zorundasın ki yaptığın şeyleri meyvelerini yiyebilirsin hiçbir şey yapmazsan bu sefer güzel olmaz yani bir şeyler yap
Evet doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?