Param olmadığı için mecburen devlette gidicm 15 dakikada nasıl anlatabilirim bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlk psikoloğa gidilmiyor mu? Psikolog daha uzun dinler. İlaç gerekiyorsa psikiyatriye git der diye biliyorum.
Devlette hastanesinde psikiyatriye sadece randevu alınıyor psikolog özelde sadece
Var sanıyordum, geçmiş olsun. Umarım faydası olur.
Yok teşekkür ederm
O seni yönlendirir. Derdini kısaca anlat o detay sorar
Sağol ama 15 dakika sürck seans 15 dakikada ne anlatablrm bilmiyom bide heyecanlı opcm
Yok yok relaks ol bende gitmiştim korkacak vir şey çekinecek bir ley yok
Sende mi devlete gittn
Evet
Nasıldı iyi geldi mi
Evet geldi
İlaç mı yazdı sana bide devlet hastanesinde psikolog yok dmi sadece psikiyatri var önce psikolog gideym dedim devlette randevu alırken hep psikiyatri vardı
Psikolog da bar galiba ilaç yazdı baya işe yaradı
öncelikle geçmiş olsun. özel değilse derdin ne ben de dinleyebilirim istersen
Kısaca özgüvensiz oldm sürekli ağlıyom işşzim çalışmak istiyom ama iş başvurusu yapamıyom kaygı endişe ruh halim var değersiz hissediyom kendmi 2 yıldr böyleym güçsüzüm geçen sene aldatıldm 26 yaşındaym aile evinde yaşamak beni yoruyor mental olarak işşixim diye aileme mahçup oldm kimse bana saygı duymuyor
bütün bunların hepsi tek şeyle çözülür. ekonomik özgürlükle... peki iş konusunda neler yapıyosun? okul, kurs vs...
Evt işte yapamıyorum adım atamıyorum
atarız ya sakin ol. yaş kaç okul durumun nedir? kendinden bahset biraz. öncelikle karamsarlıktan çıkıp çözüm odaklı olmalıyız. neler yapabilir ona bakalım
26 yaşndaym lise mezunuym böyle anlatmaktanda şey oluyorum ruhum içim sıkılıyor başıma ağrı giriyor
bak kimse harward mezunu değil zaten. bu düşünceleri kenara bırak... Düz lise mezunu musun? her konuşmadan bi olumsuzluk olmasın.
Böyle oldum bn karamsar ve olumsuz oldm bak sende 2 cümlemde anladn böyle biri oldum işte
olabilirsin ama bundan çıkabilirsin de... Çözeriz sakin ol. düz lise mi meslek mi?
Meslek
Umarım çıkarım
bölümün neydi meslek lisesinde
Kadın giyim okumuştm
nerde yaşıyosun peki?
Bursada
e çok iyi burada tekstil kenti zaten. iş başvurus falan yaptın mı?
Son aylarda yapmadm çünkü benim alanmda istediğşm ilan çıkmıyor çıksada 1 2 tane anca çıkıypr ve istenen özellikler bende yok
bence tecrübe anlamında biraz ezilmeyi göze almalısın. yaparım öğrenirim bi süre çok para istemem tarzı yaklaşmalısın. bizim ülkede maalesef böyle. sonra her şey rayına oturur emin ol
Evt ama aradkları nitelikler bnde yok ben başvuru yapsamda aramıcaklar
stajyer tarzı da almıyolar mı? işi öğrenme anlamında
Öyle bilmiyom
şimdi üni mzunlarınnı bile beğenmiyolar. bi yerden başlaman lazım. ben ilk başladığımda dükkan dükkan geziyodum
Biliyom böyle şeyler duyunca kendimi gerçekten kötü hissediyorum
iş sahası acımazsız. biraz ezilmeyi göze almalısın.
Daha farklı alanlarda iş deneyimim oldu zaten
hangi alanlarda mesela?
Lisede 9 ay fabrikada staj yaptm 18 yaşında 10 ay moda evnde çalıştm 19 yaşımdan 24 yaşıma kadar gratisde çalıştm 2 sene önce istifa ettm istifa edince kursa gittm alanımla ilgili sertifika aldm bikaç görüşmeye gittm ama olmadı sonra başka olaylar falan oldu depresyona girdm
tamam çok güzel geçmişin var. bunları kullanarak çözüm odaklı bişeyler bulmaya çalış. depresyon sana hiç fayda vermez. sorunları görme çözüm ara
Evt haklısn isteklrmi gerçekleştirmenn vakti geldi depresyonda bi yere kadar ama tecrübem yok aradığım alanda oyüzden çekiniyom bakalm haftaya gidicm onun yardımylada inşallah başarırım
önce kendin kendine yardım etmeyi istemelisin. kimse sana senden daha fazla yardımcı olmaz. her şey zihinle alakalı. sorunları geride bırakıp şuanda ne yapabilirim sorusunu sorman lazım kendine. mutlaka yapacak bişeyler vardır.
Biliyom insan napıyorsa yapsın kendisine yapar bu zamana kadar denedm çok kötü besleniyom çok fazla şeker hamurişi yiyom hem sağlığım kötü etkilendi ilaç kullanıyom şeker fazla kullannca beyni uyuşturuyor depresyona itiyor daha fazla kaygı ve endişe ıluyo spora başladm 3 gün sonra bıraktm ama kaç kere denedm bıraktm bilmiyom öyle olunca sağlıkda düşünemiym istikrar yok çünkü mutsuzum olaylatn hep olumsuz tarafını alıyoö kendime lanetler okuyom evden çıkmam istemiyom sürekli ağlıyom kaç kere düzeltmeye çalıştm ama biyerden sonra bıraktm hep
seni çok iyi anlıyorum. her şey üst üste geline insan boşveriyo. ama silkelenip ayağa kalkman lazım. spora yeniden başla yürüyüşe çık şekeri bırak film izle. yakın arkadaşın varsa buluş sohbet et
Teşekkür ederm anladığın için sadece şeker ve sporu örnek verdm 2 yılda her şey üst üste geldi zaten öyle olurmuş ya aldatıldm onun üzüntüsünü atamadm üstümden 26 yaşnda biriym aile evinde yaşıyom ailemi seviyom ama zor geliyo birlikte yaşamak onlarada mahçup givbi hissediym işşiz olunca paran olmaynca pek kaale alınmıyon dalga geçiliyon daha da bi sürü şey yani...
seni anlıyorum. burdan yapabileceğim çok fazla şey yok. ne zaman konuşmak istersen burdayım. kendine çok iyi bak. hiç bişey senden daha değerli değil
Teşekkür ederim Allah razı olsun sende kendine iyi bak
laf olsun diye demiyorum. gerçekten kendine iyi bak. yine laf olsun diye demiyorum ben de kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum. :D
😀😀 bakmana sevindim
Umarım güzel bi şekilde artık bakmaya başlarım😀😊
:D :D
Merhaba size mesaj attm
psikiyatrilerin hepsi aynı boş kapitalizm kafası gitme bence
Pek bir şey dinlemiyorlar zaten onlar seni psikoloğa yönlendiriyor
15 dk bakarsa gene şükret
İnşallah
İlaç yazıp gönderir muhtemelen
Belki iyi gelir kendimi iyi hissederm
Tabi o kısma bisey diyemem ama hayat keyifli sıkma canını
Bu konuda da sana yardımcı olabilirim istersen