Abi ben psikiyatriye bile beni kınar tepki verir diye kötü şeyleri anlatamıyorum kendi cinsim psikiyatride napcam
3 ay
Evet doktor da sonuçta robot değil herkese her şey anlatılmaz. O yüzden psikiyatriye sadece gereken bilgileri ver diğerleri sende gizli kalsın. Zaten depresyon için antidepresan yazacak direk biliyorum ben onları ilaç firmaları yoksa neyden kazanacak. İnsanlara anlatamadığın sıkıntılı gördüğün şeyleri bence kendi içinde çöz veya çok güvendiğin seni yargılamayacak birine anlat.
Ama bak yani çok hatalar yaptım hani o da insan sonuçta biliyorum ama kendim o kadar kötü duruma düştüm ki sürekli gittiğim her yerde mahremiyet ile alakalı sorun yaşıyorum
Doktor da olsa insanlar seni her zaman eleştirir yargılar arkandan konuşur. Bunu iyi bildiğin için her şeyi anlatmakta çekiniyorsun hem de hemcinsin olsa bile. Mahremiyet alakalı sorunlar yaşıyorum demişsin, geçmişinde bir sorun olduğunu varsayıyorum. Anlatmak istersen dinlerim. Eminim kafandaki soru işaretlerini giderebilecek kadar bilgiye de sahibim o doktorlardan.
Cevap
12Cevap
İnsana bi şey anlatılmaz, sana diyecekleri “hepimiz yaşıyoruz bunları” ama bilmezler her insanın acı eşiği farklıdır
Hepimizin yaşadığı şeyler yaşamıyorum bence bazı konularda
Doğrudur ama Emin ol senin büyüttüğün dertleri küçümseyip seni kendi içine daha da sıkıştıracaklar, bana bundan yaptılar. Kendime bile derdimi anlatamıyorum.
Kendime çare olamıyorum bazen insan en çok zararı kendine veriyor ve kendine verdiği zararı da telafi edemiyor
Ne derdin var burada anlat istersen açılırsın biraz
Anlatmak istersen dinlerim
Çözüm odaklı olarak fikir alışverişi olur
Detay önlemdir
Dinleyebilirim seni beni tanımadığın için daha rahat anlatabilirsiniz
Gittiğinde asistanı varsa kesinlikle çıkar çünkü asistanlar dalga geçiyor nerden biliyorsun diye sormayın xnxbbd
Anlat oda olmadı gel bana anlat tanımıyorum nasıl olsa seni
Anlatırsın kendine inan
Ama utanç verici
Burada karşı cinse anlat dnlym
Gel bana anlat dinleyim
tanımadığın birinde dene sonra onda
Yine fayda etmez
başla... bir yerden
Senin işin zod
Psikolog a git
Psikolog çok para istiyo
O zaman düzenli olarak ilaçlarını kullan değiştirt dozunu artır sın doktor