Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
3 ay
Yeni başladıysan geçecektir birazcık sabret doğru söylemiş doktor migrende ışığa karşı çok hassas oluyor insan. Midende bulanıyor mu peki
0
11 Yorumla
Soran
3 ay
Midem hassas değil ama gözüm çok kötü acıyor 2 gündür gecmedi ilaclarla
Cevap sahibi
3 ay
Tamam ilaçlarına devam et geçecektir o. Bende de öyleydi ilk başladığımda Çok zorluk çektim ama sonra alıştım artık
Soran
3 ay
Ne zaman geçer ağlamak istiyorum. Birde başım pek değil gözüm agriyor dedim acaba başka bir sorun mu var göz doktoruna mi gitsem
Cevap sahibi
3 ay
Birkaç gün daha bekle Eğer gözün ağrımaya devam ederse başında Ağrı yoksa tabii ki göz doktoruna git. İlaç olarak ne verdi sana betaser mi
Soran
3 ay
Migreout, dideral , arveles
Soran
3 ay
Dayanamıyorum ama ya :(
Cevap sahibi
3 ay
Lütfen birkaç gün daha bekle ilaçları alış etkisini göstersin geçecektir ama baktın geçmiyor bir göz doktoruna görün.
Soran
3 ay
Teşekkür ederim
Cevap sahibi
3 ay
Rica ederim Çok geçmiş olsun. Ben de migren'den ne zamandan beri çekiyorum Eğer gerçekten migrense migren botoksu da var onu da yaptırabilirsin Ama önce bir emin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeni başladıysan geçecektir birazcık sabret doğru söylemiş doktor migrende ışığa karşı çok hassas oluyor insan. Midende bulanıyor mu peki
Midem hassas değil ama gözüm çok kötü acıyor 2 gündür gecmedi ilaclarla
Tamam ilaçlarına devam et geçecektir o. Bende de öyleydi ilk başladığımda Çok zorluk çektim ama sonra alıştım artık
Ne zaman geçer ağlamak istiyorum. Birde başım pek değil gözüm agriyor dedim acaba başka bir sorun mu var göz doktoruna mi gitsem
Birkaç gün daha bekle Eğer gözün ağrımaya devam ederse başında Ağrı yoksa tabii ki göz doktoruna git. İlaç olarak ne verdi sana betaser mi
Migreout, dideral , arveles
Dayanamıyorum ama ya :(
Lütfen birkaç gün daha bekle ilaçları alış etkisini göstersin geçecektir ama baktın geçmiyor bir göz doktoruna görün.
Teşekkür ederim
Rica ederim Çok geçmiş olsun. Ben de migren'den ne zamandan beri çekiyorum Eğer gerçekten migrense migren botoksu da var onu da yaptırabilirsin Ama önce bir emin ol
Tamm sağ ol
Rica ederim tekrardan geçmiş olsun
İlaçların ismi nedir
Migreout, dideral , arveles yazdı
Güzel ilaçlar yazmış aslında migreoutun hemen kesmesi lazım
Asla fayda etmedi
Baş ağrısı oluyor mu
Gözüm beni mahvediyor bas yok pek
Migren ilaçı sesiz ve karanlık oda
İctim etki etmiyor hiçbir şey
Ve yaz ayları için dışarda bulunduğunda güneş gözlüğü takabilriisn faydası çok
İlaç degil sesiz ve karanlık oda ilaç fayda etmez bende de var çünki
O da fayda etmiyor ki birde başım pek ağrımıyor daha çok gözüm sende de öyle mi?
Evet bende de böyle bunun için ıhlamur ve genelde sesiz ve karanlık odadaya geçiyom şöyle 1 2 saat sonra genelde diniyor agrı
Beni hiçbir şey dindirmiyor:(
Bence bi süre güneş gözlüğü kullan belki göz reckilarında sorun vardır varsa güneş gözlüğü kullandığında fark edersin
Bakalimm