Tonsilit taşı ne gibi sorunlar yaratıyordu? Yani her hangi bir ağrım sızım yok. Benim rn nüyük şikayetim çiğneyerek yutamamaktı. Bu hâlâ devam ediyor. Sanırım tükürük akışının düzelmesi zaman alacak. Bir miktar ödem vardır herhalde. Hani diş fırçalarken dilini de fırçalamak istersin ya : d dili öne atınca titreme oluyor. Normal şeyler herhalde
Ne siz sorun ne ben söyleyim. 🤦 Bademciklerim alındı sonucunda. İki haftada altı kilo vermiştim dondurma görünce midem bulanıyor artık. Benimki zor bir süreçti boğazıma bıçak saplanıyor gibi Ağrı oluyordu. Tonsilit çok bilinen bişey değil kaç doktora gittiysem de anlamadı ben ilmek ilmek araştırıp tesadüfen sorunumu öğrenip kendim söyledim.
Size de geçmiş olsun. Zor yani. 6 aydır püreyle besleniyorum. Artık erol taş gibi yemek yemek istiyorum yeter yani yeterrrr. Sıvımsı beslenince bağırsaklar da telef oluyor. Bi ara baktım nefes darlığı yaşadım. Öyle böyle değil. Gidiyorum hastaneye hiçbişi yok. Kalp, akciğer vs her gün hastanedeydim. Akla yatkın tek sebep bağırsaklardan dolayı diyafram baskısı. Doktorlar böyle demedi tabi de ben teşhisi koydum : d
Ahahah kendi teşhisimizi kendimiz koyacaksak ne işe yarıyorlar dimi 😂 benimki lazer kesimdi estetik oldu. 😂 Sizinkine pıçak atmışlar herhalde altı ay nedir 😬kriz geçirirdim.
2800 kaloriye ulaşmak çok zor oluyordu. Sıvı oluyor çabuk şişiyorsun. Kalori eksik ya lif ya şeker yükseliyor denk getiremiyorsun tam bir işkence. Ağız kuru oluyor boğaz daha çabuk hırpalanıyor. Yediğin önünde yemediğin boğazına tıkılıyor : d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Çok teşekkür ederim
Ben de tonsilit taşı ameliyatı olmuştum. Bir hafta bişey yiyemedim. 😬Son durum nedir? Geçmiş olsun.
Tonsilit taşı ne gibi sorunlar yaratıyordu? Yani her hangi bir ağrım sızım yok. Benim rn nüyük şikayetim çiğneyerek yutamamaktı. Bu hâlâ devam ediyor. Sanırım tükürük akışının düzelmesi zaman alacak. Bir miktar ödem vardır herhalde. Hani diş fırçalarken dilini de fırçalamak istersin ya : d dili öne atınca titreme oluyor. Normal şeyler herhalde
Ne siz sorun ne ben söyleyim. 🤦 Bademciklerim alındı sonucunda. İki haftada altı kilo vermiştim dondurma görünce midem bulanıyor artık. Benimki zor bir süreçti boğazıma bıçak saplanıyor gibi Ağrı oluyordu. Tonsilit çok bilinen bişey değil kaç doktora gittiysem de anlamadı ben ilmek ilmek araştırıp tesadüfen sorunumu öğrenip kendim söyledim.
Size de geçmiş olsun. Zor yani. 6 aydır püreyle besleniyorum. Artık erol taş gibi yemek yemek istiyorum yeter yani yeterrrr. Sıvımsı beslenince bağırsaklar da telef oluyor. Bi ara baktım nefes darlığı yaşadım. Öyle böyle değil. Gidiyorum hastaneye hiçbişi yok. Kalp, akciğer vs her gün hastanedeydim. Akla yatkın tek sebep bağırsaklardan dolayı diyafram baskısı. Doktorlar böyle demedi tabi de ben teşhisi koydum : d
Ahahah kendi teşhisimizi kendimiz koyacaksak ne işe yarıyorlar dimi 😂 benimki lazer kesimdi estetik oldu. 😂 Sizinkine pıçak atmışlar herhalde altı ay nedir 😬kriz geçirirdim.
Öhm tıp okumaya geçebiliriz bence. Pıkaç olsa iyi elektrikli testereyle kestiler. Cidden ya ağzının içinin kesilmesi korkunç bir fobi yaratabilir : d
Benim daha korkunçluu fobilerim var. 😂 Bence her ameliyat zor ama yemek yiyememek ayrı boyut yahu. Karnından sesleri duyup susmasını bekliyorsun. 😂
2800 kaloriye ulaşmak çok zor oluyordu. Sıvı oluyor çabuk şişiyorsun. Kalori eksik ya lif ya şeker yükseliyor denk getiremiyorsun tam bir işkence. Ağız kuru oluyor boğaz daha çabuk hırpalanıyor. Yediğin önünde yemediğin boğazına tıkılıyor : d
Benim almam gereken kalori miktarı o kadar yüksek değildi Allah'tan. Çok iştahlı değilim 😬
Ben spor yapınca erişmem gerekiyor maalesef. Bu arada fobi listeniz kabarık mı
Başarılı geçer inşalah. Ne ameliyatı oluyosunuz
Ne ameliyatı geçmiş olsun
Tükürük bezi taşı. Telekkürler
Rica ederim
Serum story'si tamam
Geçmiş olsun ne ameliyatı
Allah şifanı versin kardeşim
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Geçmiş olsun reis Allah şifa versin
Rabbım şifa versin iyi olacaksın İNŞALLAH
İnşallah iyi geçer. Allah şifa versin.
basur zor allah şifa versin
Çok yaşa
G***e****b****e***r
Bak ya delikarı senii misilleme mi yapiyon
Sus le geçmiş olsun abim.
Teşekkür ederim. Sen de takma kafana bu dünyanın kederi çekilmez el ayak tutuyosa her şey hallolur
Geçmiş olsun abi
Teşekkür ederim abisi
Şu halde bile ilgi bekliyorsun ya yuh sana
Napim la. Yabancı ortamda uyuyamıyorum
çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun kral
Geçmiş olsun ağam Allah şifa versin
Allah şifa versin
Allah şifa versin
iyi misin
Yani fena değil ağrı sızı gibi bir durum yok. Toparlamaya çalışıyorum. Diliö titriyor filan : d
kayda değer bir şey yokmuş sevindim:')
Dil altında dikiş, tükürük akışında dengesizlikten başka bir sorun yok şimdilik