Sağlık Bugün 10:00 gibi ameliyat olucam hayır duanızı alırım? Birlondralı Takip Et Xper 6 Yaş: 120 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Dizimden ameliyat olucam capraz bağlarım koptu bu ameyati olan var mı burada Güncellemeler+1 yıl Yorum yapan herkesten aALLAH razı olsun amelyatim iyi geçti herkese teşekkür ederim. Bugün 10:00 gibi ameliyat olucam hayır duanızı alırım? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun kazasız belasız geçer umarım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Başarılı bir şekilde, kazasız belasız bir operasyon olur inşallah. Geçmiş olsun kardeşim.🙏 1 1 Yorumla Birlondralı +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Geçmiş olsun, Allah şifa versin. En iyi şekilde sonuç alırsın inşallah. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Dizimden ameliyat oldum ama trafik kazası nedeniyle, Allah yardımcın olsun acil şifalar dilerim. 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Geçmiş olsunumarım en güzel şekilde biter ameliyat 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Geçmis olsun kral umarım güzel atlatırsın 1 1 Yorumla Birlondralı +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Geçmiş olsun 1 1 Yorumla Birlondralı +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. geçmiş olsun şimdiden 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 941 cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. 0 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayırlısı olsun. 0 1 Yorumla Birlondralı +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçmiş olsun kazasız belasız geçer umarım
Başarılı bir şekilde, kazasız belasız bir operasyon olur inşallah. Geçmiş olsun kardeşim.🙏
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun, Allah şifa versin. En iyi şekilde sonuç alırsın inşallah.
Dizimden ameliyat oldum ama trafik kazası nedeniyle, Allah yardımcın olsun acil şifalar dilerim.
Geçmiş olsun
umarım en güzel şekilde biter ameliyat
Geçmis olsun kral umarım güzel atlatırsın
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Allh şifa versin geçmiş olsun
geçmiş olsun şimdiden
Insallah guzel gecer amelıyatın
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.