Bundan iki yıl önce başladı sorunum, çözümünü bulamadım bana bez öneriniz var mı
3 ay
Bundan iki yıl önce başladı sorunum, çözümünü bulamadım bana bez öneriniz var mı
Bende uzun süredir strese bağlı aşırı aktif mesane ve mesanede küçülmeden muzdaribim. Tena slip plus kullanıyorum. Ama kullandıkça kendi idealinizi bulursunuz. Emicilik, bariyer özelliği rahatlık, gibi gibi bir çok etken var.
tena hem güzel sızdırmayan hemde diğer bezlerin yanı sıra çamaşkır görüntüsüne sahip emici külot hatta sana alışveriş yaptığım siteyi paylaşayım ordan yararlanabilirsin ben çok memnunum bir sorun olduğunda da hemen yardımcı oluyorlar ve kargoda çok hızlı
Neomedmarket
aşkım link atamamışım neomedmarket.com/silhouette-plus-kadinlara-ozel-yuksek-bel-emici-kulot-siyah-m-9lu-2-paket-18-adet bunu kullanıyorum bir süredir. çok memnun kaldım bakıp deneyebilirsin
@Rümeys_a1 sizde mi regli bezi olarak kullandınız yoksa kaçırma var mı
@Jzjskd78 daha öncede kullandığım için şimdide neomedmarket.com/tena-silhouette-plus-kadinlara-ozel-yuksek-bel-emici-kulot-krem-medium-9-adet bunu aldım
@Rümeys_a1 regli iken mi yoksa kaçırıyon mu peki
Cevap
3Cevap
Evony. Fakat dışarıda da kullnacaksan dışındaki nayol oranının çok olmamasına dikkat et hızlşırdamayı çok yapabilir
Alvita kilot bez çok iyi bence hem kilot hem emiciliği iyi tavsiye ederim
Ezcanelerde önerirler
Tena Maxi. Gayret rahat ve güvenli
Neden?
Neyi konuşacaksın?
Bez hakkında ne konuşacaksın? Sorun varsa buradan cevap vereyim.
Mecburen olmasaydı niye kullanayım ki?
Neyi senin hoşuna gidiyor. tam anlamadım?
Anladım. Ne kullanıyorsun?
😂 o bez mı...
Külot o. Onu devamlı kullansan bile kimse fark etmez
Tena Maxi Slip.
Yok.
Evet ya gelen giden bezimi değiştiriyor... 🙄 Anlamadım bu nasıl bir fantezi açaba?
Katılıyorum bu arada tena bu işte cidden iyi
@nısanurrr__ sende mi kullanıyorsun konuşmak istermisin bu konuda
Doktora sor
Sordum bez kullan dedi ama marka söylemedi bende size soruyorum zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?