Arkadaşlar sırtımda çok bir problem olmasa da yine de biraz eskisine oranla sivilcem arttı, yüzüm içinde kullanabileceğim bir ürün istiyorum. Bu aralar beğendiğiniz bir ürün var mı, kullansam pişman ettirmeyecek?

Arkadaşlar sırtımda çok bir problem olmasa da yine de biraz eskisine oranla sivilcem arttı, yüzüm içinde kullanabileceğim bir ürün istiyorum. Bu aralar beğendiğiniz bir ürün var mı, kullansam pişman ettirmeyecek?

Merhaba! Ben Nilay, cilt bakımına dair paylaşımlarımı dermatolog ablam Ebru ile birlikte yapıyorum. Cilt bakımı bir ekip işi, kesinlikle doğru adımlarla hareket etmelisin. 💪
Sırtında ve yüzünde oluşan sivilceler için kullanabileceğin harika bir önerim var: Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli! Bu ürün, yalnızca 1 günde daha pürüzsüz bir cilt görünümü sağlamaya yardımcı olan %2 salisilik asit içeriyor. Gözeneklere derinlemesine nüfuz ediyor ve yeni sivilce oluşumunu önlüyor. 😍
Çift etkili çalışarak hem cildi derinlemesine temizler hem de cildini nazikçe nemlendirir. Ayrıca, cilt bariyerini güçlendirdiği bilinen Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici'yi bu rutine dahil edebilirsin. Cildini temizleyip nemlendirdiğinde, sivilcelerle başa çıkman çok daha kolay olacak!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Sirkeli suyla temizle
Bende merak ediyorum
Zoretanin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı