Adet düzensizliği aşırı kıllanma kilo verememe yağlı cilt saç dökülmesi gibi PCOS belirtilerim var pazartesi günü hastaneye gideceğim ne gibi şeyler beni bekliyor tavsiyesi olan var mı
3 ay
Adet düzensizliği aşırı kıllanma kilo verememe yağlı cilt saç dökülmesi gibi PCOS belirtilerim var pazartesi günü hastaneye gideceğim ne gibi şeyler beni bekliyor tavsiyesi olan var mı
adetinin 3. Günü çağırır doktor seni kan vermen icin hormonal ilaç tedavisi için doğum kontrol hapı veriyor bence kullanma ben kullandım pişman oldum sporla diyetle kilonu yönet sadece kıllanma da geçmiyor maalesef lazere git düzenli
Tecrübem var bu konuda pcoslu değilim ama
Senden kan testi isteyecek kan testi vereceksin kadınlık hormonlarına bakacak lh fsh dhea gibi hormonlara
Daha sonra ultrasonunda pcos kistleri olup olmadığına bakacak sonuca göre teşhis konur kadın doğum kontrol kapına başlarsın.
Kan için aç ya da tok gitmem fark ediyor mu randevum öğleden sonra ona göre gideyim
Doğum kontrol kullanıyon mu
Sabah saatlerinde gitmen sonucunu daha düzgün çıkarır ayrıca kanı hemen almazlar regl gününün 2-3 günü verirsin.
@KutsalBöcük hayır
4 günüme denk geliyor randevu
Olmaz mlsf 2-3 günü bakılır.
Cevap
3Cevap
Alt bölgene bakıyorlar soru soruyorlar sonra ultrason kan almıyorlar diye biliyorum bende almadılar
İlişkiye girdin mi daha önce
Neden
Pcosa etkisi yok ben merak ettim : ))
Hormanel sanirim
Korkacak bir şey yok
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?