Daha önce yaptıranlar, beslenme nasıl oldu, bilgi verir misiniz
3 ay
Daha önce yaptıranlar, beslenme nasıl oldu, bilgi verir misiniz
Geçmiş olsun işlemden birkaç gün önce tüm lifli ve çekirdekli gıdaları (meyve, sebze, tam tahıl) bırakıp sadece beyaz ekmek, yoğurt ve haşlanmış et gibi posasız gıdalarla beslenmelisin.
Cevap
6Cevap
Endoskopi ve kolonoskopi yapıldı bana. Haşlanmış tavuk ve kızarmış beyaz tost ekmeği yedim sadece. Çekirdekli şeyleri yemen full yasak.
Hmm anladım bugün yapıldı bitti şükür 2 saat şonrasında kahve içebilirsiniz dediler ama yanında puding yumuşak diye ondan da yiyeyim diyorum. Çok bi zararı olmaz herhalde:(
İşlem yapıldıktan sonra biraz bekleyip sobra istediğini yiyip içebilirsin. Bir kanaman yoktur umarım. Ben de örnek aldıkları için küçük bir kanana olmuştu.
Annem sadece ayran tavuk suyu içti bir de doktorun verdiği bir toz var onu su ile karıstırıp içiyorsun
Son beş gün sıvı gıda besleniyorsun. Posali yemek yemiyorsun
Bir gün önceden yemek yemiyorsun
3 gün öncesi demişler verdikleri evrakta full sıvı besleniniz yazıyo
Doğrudur oradaki görevli en iyisini bilir ben bir gün önceden kesmiştim. Geçmiş olsun sana neden dolayı muayene olacaksın
Yıllarca geçmeyen karın ağrısı. Sizede geçmiş olsun
Teşekkürler inşallah şifa bulursun
Kırmızı biber salça baharat yeme katı yeme
Ne zaman yaptırcan
Salı günü
Karın ağrısı yıllardır çekiyorum irtbl bağırsak sendromu dediler yıllarca ama tedavi yok. Stres yapma diyorlar sadece. Evli çocuklu ve çalışan biri için çok kolay tabi. Emin olmak kesin teşhis koymakciçin yapacaklar.
İllaki korku oluyor da azçok işlemin süresi falan belli ön bilgi var. Neyse teşekkürler
Sadece sıvı gıdalar
Yeme içne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?