Zoretanin Aknetrent göğüste daralma kafeste batma yapar mı acı hissi 6. ayıma girdim doz yükseldi Zoretanin kullanıyordum bu ay Aknetrent verdi eczacı zarar mı görüyor ciğerlerim kullananlarda oldu mu?
3 ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ilacı 12 ay kullanmış birisi olarak söylüyorum ağrıda yapar yorgunluk bitkinlik uyuşukluk yapar kaçınılmazdır ilacın kısaca yan etkisi ağır ilaç çünkü bol bol su içmeyi ihmal etmeyin gerekirse günde 5 litre su için 50 doz demişsin hepsini yani 20 20 10 şeklinde alıyosun fakat hepsini aynı andamı yutuyorsun yoksa sabah öğle akşam şeklinde 20+20'10 mu yapıyosun bilmiyorum zaten iki türlüde alabilirsin
Göğüsde ağrı yapıyormuydu ramazan gelince oruç başlayınca oldu ağrım suyu biraz azalttım belkide ya da bir gecede 50 mg alıyorum ondan mı?
50 mg lik kapsül yok zaten 20+20+10 şeklinde 3 kapsül olur sen sabah 20 öğlen 20 akşam 10 şeklinde alabilirsin tok karnına belki o şekilde ağrı azalabilir tabi suyu bol bol iç başka türlü sindirmiyor kolay kolay bünye
Teşekkür ederim
Zoretanin kullanıyorsan onu vermesi lazım alternatifini değil. 6. Aydan sonra da ilaç değiştirilmez dozun kaç?
Bu ay doz 50 çıktı aynı içerik dedi verdi 5 aydır zoretenin di en yüksek dozum bu ay
Aynı içerik olabilir ama değiştirilmemeli. Yan etkilerini okudun mu onun? Bir de doz bu kadar yükseldiği için de olabilir ama ilacını değiştirtme
Zaten az kaldı 10 11 güne randevum zarar vermesin içime bu yan etkiye rağzıyım
Kontrole gittiğinde söylemelisin bu ağrını kaç ay daha kullanman gerekiyor
2 ay en fazla bu ay bu kadar ağrı yaptı yoksa psikolojik mi diye düşünüyorum bilmiyorum her ay tahlil veriyorum Hcş bir sorun çıkmıyor çokda zarar verir mi 1 ay gibi sürede
Ağrını söyle dozunu düşürebilirler zararının boyutunu bilemem ama ağrısı seni zorlar ve psikolojik de değildir muhtemelen çünkü zaten ağrı yapabilen bir ilaç herkeste aynı yan etkileri göstermiyor tabi bende hiç olmamıştı. Sen yine de söyle
Söylerim Tabikide inşallah geçer hemen teşekkür ederim
İnşallah geçer, rica ederim geçmiş olsun
Niye kafasına göre değiştiriyor ki? Sen niye kabul ediyosun Yapabilir bak bakalım öyle bir yam etkisi var mı?