Sağlık 3 ay Vücudun su tutması neden olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Fazla yiyen biri değilim bol su içiyorum yine de vücudum su tutuyor bunun için ne yapmam gerekiyor Vücudun su tutması neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 3 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tuzu azaltmalisin ve biraz hareket 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 3 ay Sağlık konusunda 679 cevap paylaştı. karbonhidrat ve tuz tükekiminden değilse doktora git 0 2 Yorumla Soran 3 ay Paketli gıdalar yediğimi inkar edemem ama çok yemiyorum Yorumla Limon_Kabuguu 3 ay daha fazla su iç o halde Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Tuz tüketimi ve hareketsizlikten olabilir. Suyu arttır, tuz tüketimini sınırla ve hareketi arttır, bitki çayları da yardımcı olur 0 1 Yorumla Soran 3 ay Tuz değil de paketli gıda çikolata falan tüketiyorum hareket olarak olarak da bi sıkıntım yok deli dana gibi koşturuyorum her yere😂 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 666 cevap paylaştı. Su içtiğin için su tutuyor 0 4 Yorumla Soran 3 ay Yok artık daha neler Yorumla egoadamm 3 ay Deli misin abla ne demek daha neler kaç lt içiyorsun Yorumla Soran 3 ay 1 buçuk 2 litre Yorumla egoadamm 3 ay Tutması normal. Vücud yağ kas ve su dan oluşur bir nevi. Su toplaması suyu düzenli içtiğin için tutar. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 3 ay Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Çok tuzlu yediyseniz olabilir 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% 3 ay Sağlık konusunda 754 cevap paylaştı. Aşırı tuz ve su tüketmekten 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 406 cevap paylaştı. Bazı bitkisel çaylar iyi gelir 0 0 Yorumla
BY_ERAY16 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 3 ay Ne gibi 0 2 Yorumla Soran 3 ay İdararla atamıyorum şişkinlik yapıyor Yorumla BY_ERAY16 3 ay Doktow git Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tuzu azaltmalisin ve biraz hareket
karbonhidrat ve tuz tükekiminden değilse doktora git
Paketli gıdalar yediğimi inkar edemem ama çok yemiyorum
daha fazla su iç o halde
Tuz tüketimi ve hareketsizlikten olabilir. Suyu arttır, tuz tüketimini sınırla ve hareketi arttır, bitki çayları da yardımcı olur
Tuz değil de paketli gıda çikolata falan tüketiyorum hareket olarak olarak da bi sıkıntım yok deli dana gibi koşturuyorum her yere😂
Su içtiğin için su tutuyor
Yok artık daha neler
Deli misin abla ne demek daha neler kaç lt içiyorsun
1 buçuk 2 litre
Tutması normal. Vücud yağ kas ve su dan oluşur bir nevi. Su toplaması suyu düzenli içtiğin için tutar.
Çok tuzlu yediyseniz olabilir
Aşırı tuz ve su tüketmekten
Bazı bitkisel çaylar iyi gelir
Dahiliyeye git
Ne gibi
İdararla atamıyorum şişkinlik yapıyor
Doktow git