Sağlık 3 ay Çok uykum var uyuyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler3 ay Uyudum kusura bakmayın Çok uykum var uyuyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 3 ay Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayır uyuma gadası 0 0 Yorumla
tutkuluromantik012 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 3 ay Gün aydı kalk uyuma akşam uyursun 0 3 Yorumla tutkuluromantik012 3 ay Geri tekrar uyu hep uyu uyanma Yorumla Soran 3 ay Off suss yaaa Yorumla tutkuluromantik012 3 ay Susta uyuu Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 406 cevap paylaştı. Boş ver, derse gideceksin 0 5 Yorumla Soran 3 ay Nerden bildin Yorumla İzmirin-BeyEfendisi 3 ay 😊😊😊 Yorumla Soran 3 ay 🤨🤨🤨 Yorumla İzmirin-BeyEfendisi 3 ay İyi dersleri şimdiden. Sessiz bir öğrenci olmaya devam et. ALLAH'a emanet ol Yorumla Soran 3 ay Teşekkür ederim Yorumla
tezgah Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Uyu uyu 0 44 Yorumla tezgah 3 ay Ne kusur estağfurullah Yorumla Soran 3 ay 🙏🏻 Yorumla tezgah 3 ay Napiyon Yorumla Soran 3 ay Oturuyorum sen Yorumla tezgah 3 ay Ayaktayım bende😂 Yorumla Soran 3 ay Otursana niye ayaktasın Yorumla tezgah 3 ay Yeğenim kahvaltı yapsın anaokuluna götürcem de Yorumla Soran 3 ay Hee anladım Yorumla tezgah 3 ay He ya valla bu rutinden sıkıldım ben evimde daha iyiydim en azından yatıyordum burada 3 kez uyanıyorum artık Yorumla Soran 3 ay Kaç yaşındasın Yorumla tezgah 3 ay 18 yaşındayım ama yaşıma bakma 😂 Yorumla tezgah 3 ay Evimde derken memleketteki evimde abimde kalıyorum şu an sjdbsksnske Yorumla Soran 3 ay Küçükmüşsün yaa Yorumla Soran 3 ay Hee anladımm Yorumla tezgah 3 ay 26 yaşındaki adamla sohbet ettik abi abi deyip duruyordu bu nesilde akıl yaşta değil baştadır hanımefendi 😂😂😂 Yorumla tezgah 3 ay 25 yaşında olup aklı sarımsak kadar olanlarda var Yorumla Soran 3 ay Doğruu haklısın Yorumla tezgah 3 ay Şimdiye kadar bana çocuksun veya küçüksün diyeni görmedim diyenlerde sohbet ettikten sonra fikirleri jet hızıyla değişti yinede sen bilirsin 😂 Yorumla Soran 3 ay Tamam abi büyüksün 😅 Yorumla tezgah 3 ay Sizi sakince dm alabilir miyiz😂😂😂😂 Yorumla Soran 3 ay Yok gelememm Yorumla tezgah 3 ay Ben sana güveniyorum kaliteli bir sohbet edebiliriz ben size inanıyorum hanımefendi Not: sapık değilim Yorumla Soran 3 ay Hiç sohbet havamda değilim valla kusura bakma Yorumla tezgah 3 ay Bende değilim ama havaya girmek için sohbet edelim diyorum 😂😂😂 Yorumla tezgah 3 ay Oruçluyum midem bulanıyor kusacam Yorumla Soran 3 ay Yokk ben girmem havayaa Yorumla tezgah 3 ay Hanımefendi ısrar etmeseniz? Yorumla tezgah 3 ay Efendi saygılı kibar nazik bir şekilde sohbet edelim🙂 Yorumla Soran 3 ay Bilmiyorum Yorumla tezgah 3 ay Buyurun konuşalım hanımefendi Yorumla tezgah 3 ay Ben çok kibar bir beyefendiyim övünmek gibi olmasın 🙂🙂🙂 Yorumla Soran 3 ay Sonra konuşuruz yaa Yorumla tezgah 3 ay Hanımefendi sonra dediyseniz konuşma olmayacak sakince bana istek atabilir misiniz?🙂😂 Yorumla Soran 3 ay Off işim var benim şimdi Yorumla tezgah 3 ay Baktın ısrarcıyım iş yoktan var oldu maşallah hanımefendi yemezlerr Yorumla Soran 3 ay Dersim başlıcakk Yorumla tezgah 3 ay İstek at derse girr Yorumla tezgah 3 ay Bunu yapabileceğinize inanıyorum Yorumla Soran 3 ay Ben inanmıyorum Yorumla tezgah 3 ay Ya bişi sorcam ben sana kötü bişey dedim mi sen bu kadar gelmemekte ısrar ediyorsun 😂😂 Yorumla Soran 3 ay Demedin ama istemiyorum işte Yorumla tezgah 3 ay Pekii hanımefendi iyi dersler Yorumla Soran 3 ay Teşekkür ederim iyi günler Yorumla tezgah 3 ay Rica ederim ne demek Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır uyuma 0 0 Yorumla
ömocan096 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Sağlık konusunda 801 cevap paylaştı. yoyo asla 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 3 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyuma 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% 3 ay Sağlık konusunda 755 cevap paylaştı. İyi uykukar 0 0 Yorumla
Hayalperest313 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 3 ay Uyu bence 0 1 Yorumla Hayalperest313 3 ay Uyumazsan sohbet edelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır uyuma gadası
Gün aydı kalk uyuma akşam uyursun
Geri tekrar uyu hep uyu uyanma
Off suss yaaa
Susta uyuu
Boş ver, derse gideceksin
Nerden bildin
😊😊😊
🤨🤨🤨
İyi dersleri şimdiden. Sessiz bir öğrenci olmaya devam et.
ALLAH'a emanet ol
Teşekkür ederim
Sakınnnnnnnnn... Uyuma, uyursan bitersin
Çok varsa fakire fukaraya dağıt.
İlk ben uyicam
Ben uyudum bilee
Bu saate kadar niye bekledinki
Uyu uyu
Ne kusur estağfurullah
🙏🏻
Napiyon
Oturuyorum sen
Ayaktayım bende😂
Otursana niye ayaktasın
Yeğenim kahvaltı yapsın anaokuluna götürcem de
Hee anladım
He ya valla bu rutinden sıkıldım ben evimde daha iyiydim en azından yatıyordum burada 3 kez uyanıyorum artık
Kaç yaşındasın
18 yaşındayım ama yaşıma bakma 😂
Evimde derken memleketteki evimde abimde kalıyorum şu an sjdbsksnske
Küçükmüşsün yaa
Hee anladımm
26 yaşındaki adamla sohbet ettik abi abi deyip duruyordu bu nesilde akıl yaşta değil baştadır hanımefendi 😂😂😂
25 yaşında olup aklı sarımsak kadar olanlarda var
Doğruu haklısın
Şimdiye kadar bana çocuksun veya küçüksün diyeni görmedim diyenlerde sohbet ettikten sonra fikirleri jet hızıyla değişti yinede sen bilirsin 😂
Tamam abi büyüksün 😅
Sizi sakince dm alabilir miyiz😂😂😂😂
Yok gelememm
Ben sana güveniyorum kaliteli bir sohbet edebiliriz ben size inanıyorum hanımefendi
Not: sapık değilim
Hiç sohbet havamda değilim valla kusura bakma
Bende değilim ama havaya girmek için sohbet edelim diyorum 😂😂😂
Oruçluyum midem bulanıyor kusacam
Yokk ben girmem havayaa
Hanımefendi ısrar etmeseniz?
Efendi saygılı kibar nazik bir şekilde sohbet edelim🙂
Bilmiyorum
Buyurun konuşalım hanımefendi
Ben çok kibar bir beyefendiyim övünmek gibi olmasın 🙂🙂🙂
Sonra konuşuruz yaa
Hanımefendi sonra dediyseniz konuşma olmayacak sakince bana istek atabilir misiniz?🙂😂
Off işim var benim şimdi
Baktın ısrarcıyım iş yoktan var oldu maşallah hanımefendi yemezlerr
Dersim başlıcakk
İstek at derse girr
Bunu yapabileceğinize inanıyorum
Ben inanmıyorum
Ya bişi sorcam ben sana kötü bişey dedim mi sen bu kadar gelmemekte ısrar ediyorsun 😂😂
Demedin ama istemiyorum işte
Pekii hanımefendi iyi dersler
Teşekkür ederim iyi günler
Rica ederim ne demek
Hayır uyuma
yoyo asla
Evet uyu
Uyuma
Hayır uyuma
Uyuma
İyi uykukar
Az daha bekle