Ben hayatımda hiç alkol kullanmadım çok fazla alkollü mekana gittim evde arkadaşlarım geçti gazinoya bile gittim ama ağzıma alkol almadım Yani zorunluluk değil ki eziklik de değildim birileri gibi olmak zorunda da değilsin Yaşın kaç senin
Eğer bunu kafaya taktıysan ve yapmak istiyorsan güvendiğin arkadaşlarını yap Çünkü sarhoş olduğunda senden faydalanlar olacaktır faydalanmak isteyenlerde olacaktır Onun önüne geçmek istiyorsan bir şekilde çok güvendiğin kişinin yanında mahul düzeyde iç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ramazani mi bekledin sakin içme 1 senelik sevabin iptal olur
Yok ya ramazanda yapmıcam bu ay geçsin öyle
Tamam canim.
Var mı bir önerin
Lütfen icmeyin üzülürüm zaafiniz mi var merak duygunyz arttimi baya
Merak sadece
Anladim bizim kadinlara popo meraki gibi sjsjdd
Corona güzeldir, kafa yapsın diyosan cintonik en güzeli
Yok sarhoş olmayayım şimdi hafif kafamı dağıtacak bir şey
O zaman bira ya da bi bardak şarap tavsiye ederim
Teşekkürler
Rica ederim
İlk kez içeceksen 1 şişe Miller bira iç. Üstüne çıkma.
Teşekkür ederim
Rica
Gerek var mi?
Sebep ne ya
Bilmiyorum ya denemedim hiç
Ben hayatımda hiç alkol kullanmadım çok fazla alkollü mekana gittim evde arkadaşlarım geçti gazinoya bile gittim ama ağzıma alkol almadım Yani zorunluluk değil ki eziklik de değildim birileri gibi olmak zorunda da değilsin Yaşın kaç senin
22
Unv de misin
Evet
Eğer bunu kafaya taktıysan ve yapmak istiyorsan güvendiğin arkadaşlarını yap Çünkü sarhoş olduğunda senden faydalanlar olacaktır faydalanmak isteyenlerde olacaktır Onun önüne geçmek istiyorsan bir şekilde çok güvendiğin kişinin yanında mahul düzeyde iç
Teşekkür ederim öyle insanların yanında içmem zaten ya kız arkadaşlarımla ya da evde tek içerim belki de hiç içmem duruma bağlı
Bence icme daha iyi. Bir kaybin olmaz
Ne yapalım yani
Ne yapıcan sen kanka
Zıt eren köy jxjxjxjjc
Bira
Almamanı öneririm
Neden
Kendini kaybedersin ayılınca pişman olursun saçmaladığını fark edersin
Sarhoş olmucam ya denicem sadece
Bu aydamı
Hayır
Eee o zaman