Rakı içeceksen aç karnına evden çıkmadan bir kaşık zeytinyağı iç bu sert alkolün kana hızlı karışmasına ve ilk saatte yamulmana engel olur Bir kadeh iç ağır ağır bolca atıştırarak içersen buda yamulmanı engeller masada kuğul kalırsın haydi kolay gelsin
Yani ilk içicen icin çok içme zaten sek içicem diyon yerinde olsam iki kadehten fazlasını içmezdim zaten ilk içtigin için anlamazsın birden çarpar oda yamultur harbi gazlarlarda seni etkiye kapılıp gazada gelme tadında 2 kadeh içersin cakır olursun muhabbetine bakarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Valla içmesen daha iyi gadası
Sert alkolle başlaman sana zarar verebilir en azından bir hafif bira ve bol atıştırmalık olsun
Biranın kokusu iğrenç
Rakı içeceksen aç karnına evden çıkmadan bir kaşık zeytinyağı iç bu sert alkolün kana hızlı karışmasına ve ilk saatte yamulmana engel olur
Bir kadeh iç ağır ağır bolca atıştırarak içersen buda yamulmanı engeller masada kuğul kalırsın haydi kolay gelsin
Doğru secim kanka direk sek rakı miss agzının tadını biliyosun ama çok içme rakı öyle şişede durdugu gibi masum bir içki degil fena çarpar
Bana bir şey olmaz adamım 😎
İlk defa içiyosan eger olur
Sana bir kaç soru sorabilir miyim
Sor tabi
Alkol içtiğin zaman halüsilasyon görebilir miyim
Ve içtiğin zaman her şeyi unutur musun
Yok göremezsin
Peki nasıl bir sarhoşluğu var sadece baş dönmesi mi oluyor
Yoo kişiden kişiye göre degişiyo kimini susturur kimini konuşturur kimini gezdirir kimini bayıltır kimi aslan kaplan mafya yapar
Ben içeceğim de arkadaşlar la kızlar felan da var sarhoş olup rezillik yaparım diye korkuyorum
Yani ilk içicen icin çok içme zaten sek içicem diyon yerinde olsam iki kadehten fazlasını içmezdim zaten ilk içtigin için anlamazsın birden çarpar oda yamultur harbi gazlarlarda seni etkiye kapılıp gazada gelme tadında 2 kadeh içersin cakır olursun muhabbetine bakarsın
Rakıyı çeyrek koy, üstüne su ve buz at. Yanına peynir ile karpuz.
İlk içeceğin için sek sana hayatı sorgulatır.
Haydari smirnoff vodka
Şarap al 10 liralık
Komik değil
Ho ho
İçme
İçme
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!